Klubbtur til Porsgrunn City Race 1.oktober

Klubben har nå besluttet å lage en klubbtur til Porsgrunn City Race lørdag 1.oktober. Dette er også avslutningen på MOT.TV-cup, slik at dette bør være spennende for våre løpere i 13-16 klassene å være med på.logo_porsgrunn-city-race

Dessverre har arrangøren endret starttiden, slik at vi ikke kan benytte toget. Derfor satser vi i stedet på biler, og har felles oppmøte på Spar på Farriseidet kl. 10:30 for samkjøring.

Porsgrunn City Race starter kl. 12:00, og er en bysprint med minimale innslag av skog. Merk at dette er en langsprint. Den lengste løypen er hele 6,5km. Alle skal også løpe med stemplingsfrie enheter (emiTags).Startkø

Vi håper at flest mulig av klubbens medlemmer har lyst til å bli med, også spesielt til våre yngre løperne. Dette blir moro!

Etter løpet finner vi en pizzarestaurant el. hvor vi spiser sammen. Vi tilpasser hjemturen til når vi er ferdig med å spise. Klubben dekker pizza, mens du betaler drikke selv.

Vi lager eget arrangement i Facebook-gruppen vår for påmelding til klubbens opplegg. Er du ikke på Facebook, så kan du bare si fra til Per Olav for påmelding.

Men husk å melde deg på løpet i Eventor også…

 Info og påmelding til Porsgrunn City Race