Kurs i orientering

Selv om det ikke ser sånn ut nå, er det ikke lenge før det er bart, og da tyter orienteringsfolket ut som maur.
I den anledning holder Larvik OK kurs i orientering første uka etter påske.

Litt om kurset

Kurset går over tre dager, denne gangen satser vi på et «intensivkurs», så i stedet for å ha kursdag en dag i uka i X antall uker, har vi nå tre ettermiddager i løpet av en uke.
Kursdagene er
TORSdag 4. april kl 18.00
LØRdag 6. april kl 15.00
TIRSdag 9. april kl 18.00
Alle kursene er på Valby skole.

Mer informasjon under kartbildet!


Vis Valby skole i et større kart

Lurer du på noe?

Lurer du på noe, kan du kontakte Ida Vår Dirdal. Hun svarer blidt på dine spørsmål hvis du ringer 411 44 844. Hvis ikke Ida Vår svarer, kan du prøve å ringe til Ole Edvard Hjortland på 901 51 175, eller Pål Kamfjord på 908 38 881.

Nedenfor finner du kanskje svar på noe av det du lurer på…

Hva skal jeg ha på meg?

Ta på deg bukse som gir god bevegelse, noen gode joggesko og vindjakke.
Ta med deg noe varmt/tørt som du kan ta på deg når du ikke er ute i skogen.

Passer kurset for meg?

Ja, helt sikkert, kurset er åpent for alle, men er du under 10 år må du ha med deg en voksen. Ta gjerne med en venn eller fler. Dere kan gjerne gå sammen.

Om du er godt voksen, så husk at orienteringssporten har nybegynnerklasser for alle aldersgrupper på alle løp!

Vestfold og Telemark o-kretser samarbeider og har et supert opplegg for deg mellom 13 og 16 år med egne samlinger og mye moro.

Må jeg løpe?

Nei, tempoet bestemmer du selv, men om du skal gå sammen med noen andre, kan det være greit om dere avtaler tempoet før dere starter.

Hva koster det å løpe orientering?

Selve kurset koster ingen ting.
Dersom du senere velger å melde deg inn i klubben, koster dette fra 200,- og oppover, avhengig av alder og type medlemsskap.

Det er billig å løpe orientering!
Prisen avhenger av typen løp, noen er svært billige, andre litt dyrere. Det skilles mellom enkle og mer avanserte løp (med tanke på arrangementet, ikke løypene). På et enkelt løp kan du som oftest starte når du vil innenfor en gitt tidsperiode. Et eksempel på enkelt løp er Vestfold Vårcup, pris for barn: 50,-, pris for voksne: 80,-. På VVC betaler du kun for de løpene der du faktisk starter. Vestfold 2-dagers er et mer avansert løp, her har vi kiosk og sportsbutikk på arena og faste starttider for en del av klassene. For barn koster det 65,- og for voksne 110,-.

Hvis jeg melder meg inn i klubben, må jeg delta på alle treninger og løp?

Nei, absolutt ikke. Du velger selv hvilke treninger og løp du vil delta på, men vi håper du vil trives så godt at du kommer så ofte du kan. Det er ikke sånn at dersom du ikke er på en trening, så får du ikke delta på neste løp. Alle er med – akkurat når de selv vil, men for stafetter må du stille opp dersom du har sagt at du skal delta.