Medlemsmøte mandag 4. desember

Vi innkaller til medlemsmøte på klubbhuset mandag 4. desember klokka 18:00. Hold av datoen! Hovedtema for møtet blir O-festivalen 2019 og informasjon om terminlista med egne og andre løp, samt ikke minst de klubbturene vi har blinka ut og har forberedt for 2018. I tillegg blir det tid for både diskusjon og sosial prat over kaffikoppen, brusen og kakebiten.

Klubben har som kjent tatt på seg kjempearrangementet som O-festivalen er sammen med Hedrum OL i 2019, her vet vi allerede nå at alle medlemmer av klubben må stille og hjelpe til med ulike arbeidsoppgaver før og ikke minst under arrangementet. Datoene for O-festivalen kan derfor med fordel noteres i kalenderen allerede nå: 28. – 30. juni 2019.

En forberedende komite arbeider med å avklare arena, skisse til opplegg og en organisasjonsplan. I denne komiteen sitter Jørn Sundby og Per Øystein Andersen fra vår klubb, disse vil informere om arbeidet så langt og hva det å arrangerer O-festivalen egentlig innebærer.

Vi vil også gå gjennom terminlista for neste år og presenterer viktige løp, løp vi skal arrangere, stafetter vi tenker å delta på og ikke minst de populære klubbturene våre.

Dagsorden for møtet kan bli utvida fram mot møtet, det vil bli informert med oppdatering her og på Facebook-sida vår.

Det vil bli servert kaffe, brus og kaker. Om du kan ta på deg å bake ei kake så gi beskjed til Celine Vik Olsen på e-post vv27@online.no eller SMS til 9763 0875.

Vel møtt!

(Dato for årsmøtet blir forøvrig mandag 5. februar klokka 18:00, dette kan også noteres i kalenderen allerede nå.)