O-boka 2015 i salg for Larvik OK’s medlemmer

Fra lørdag 17. oktober blir årets utgave av O-boka til salgs for klubbens medlemmer.

Denne boka kan du kjøpe av Per Olav som er klubbens selger på vegne av utgiverne, Erik Borg og Vidar Benjaminsen. Fint om du kan ta med deg et eksemplar allerede på Blodslitet. Da får du med deg en giro som du betaler innen en frist på 14 dager. Boka koster 430 kr, hvorav 90 kr går tilbake til klubben i salgsprovisjon. Dermed er dette en fin måte å faktisk støtte klubben litt samtidig.O BOKA 2015

I årets utgave av O-boka får du med deg reportasjer fra årets løp både fjern og nær. Samt 650 bilder og 60 kart med løyper fra spennende løp. Det er egne Vestfold-sider. Men kanskje viktigere for oss, så er det hele 20 sider fra årets Hovedløp og O-landsleir som vi selv arrangerte. Det er videre mange bilder av LOK-medlemmer, både fra 10-mila, NM og O-landsleiren og andre løp. Det skal også nevnes en egen reportasje om klubbens verdensmester for veteraner, Helge Tvedten. Så her blir det mye moro å lese om for klubbens medlemmer.

Alle dere som følger ivrig med på hva som skjer i o-sporten, og ikke minst er ivrig etter å lese om hva som blir skrevet om Hovedløpet/O-landsleiren. Så er det bare å kjøpe en bok. Dette er også en perfekt julegave til ivrige o-løpere.

Boka vil altså være for salg i tiden fra Blodslitet til nærmere jul. Ta kontakt med Per Olav på mobil 41 300 777, om du ønsker boka.