Onsdag er det World Orienteering Day med «Urb-o» på torvet

Onsdag kveld kl. 18:00 inngår vårt treningsløp fra torvet i Larvik i «World Orienteering Day«. Denne dagen er det registrert 1786 ulike arrangementer rundt om i verden. Målet er å slå rekorden på 250.000 deltakere til å løpe o-løp denne dagen. Vi håper at flest mulig av klubbens medlemmer kan komme!!!

Larvik OK slår til med «Urb-o» fra Larvik torv. Dette innebærer at vi har laget 5 ulike løyper mellom 0,8 km og 1,1 km. Det blir selvfølgelig med EKT, startklokken piper og du registrerer deg i mål etter hver runde. Så får du roet deg ned litt før du kaster deg over en ny løype igjen. Det er selvfølgelig fritt fram hvor mange og hvilke løyper du velger å løpe. Vi lager en resultatliste pr. løype.

Det er sikkert lurt å parkere i torvparken under torvet. Da er du i praksis på arena. Og merk at det meldes om hele 23 grader og sol under arrangementet.

Videre åpner vi «Stolpejakten» i samarbeid med Larvik kommune. Dette er et lavterskel trimtilbud der man får kart i postkassa, eller henter på kommunens servicesenter eller Larvik turistforenings kontor på Storgata. Man kan selvfølgelig få kart under vårt arrangement på torvet. Postene er plassert rundt om i byens nærområder. Man kan laste ned en egen app til å ta postene med, bruke QR-koder eller notere en kode man kan registrere på nett når man kommer hjem igjen. Vi håper dette vil fenge og at mange vil ta postene.

Mer info om Stolpejakten!