Overnatting på Pinseløpet

Pinseløpet på Kongsberg nærmer seg! I år er det over kun to dager, nemlig søndag 19. og mandag 20. mai. Påmelding i Eventor som vanlig.

Vi har leid Menighetshuset i Kongsberg sentrum som ligger bare 7 minutters kjøring fra samlingsplass begge dagene. Fra Pinseløpets websider sakser vi følgende om huset:

Opp til 60 personer kan overnatte her. 3 rom, hvert på ca 30m2, i 1. etasje og ett på 35m2 i 2. etasje. Stor foaje utenfor kjøkken. En stor sal på ca 100m2 i 1. etasje. I underetasjen er et stort rom på ca 100m2. Her er det også garderober og noen dusjer. Kjøkkenet er fullt utstyrt og med industri-oppvaskmaskin. Skjermet hage med terrasse. 80 kroner pr. natt.

Gi beskjed til Tom Kristensen innen 5/4 (tomkri@ifi.uio.no eller mobil 9516 1107) om du ønsker å overnatte, så fyller vi opp huset så godt vi kan med folk fra Larvik OK!
(Etter 5/4 vil enten Kongsberg kommune eller vi sjøl finne andre å fylle huset med om ikke Larvik OK stiller med tilstrekkelig antall folk).

Sånn til orientering: Kongsberg OL tilbyr også treningsløyper mandag 18. mai for dem som er interessert, følg med på websidene til KOL for oppdatering.