Sterke resultater i 10-mila

I helgen gikk 10-mila fra Lugnet skidstadion i Falun. Larvik OK hadde eget ungdomslag, felles damelag med Sandefjord og 4 løpere på INTEAM sitt herrelag.

Damelaget på 10-mila

Best plassering fikk damelaget med Martine (4.etappe) og Julie (5. etappe). De fikk til slutt 88. plass i det sterke selskapet. Alle juniorjentene løp kjempebra og hadde faktisk under 8 min i km.tid alle sammen. Vi gratulerer jentene!

Herrelaget til INTEAM (kretslaget) hadde også bare juniorer på laget. De klarte til slutt en 104. plass i den krevende stafetten som 10-mila er med start lørdag kveld kl. 20:30 og målgang søndag morgen. Det ble bestemt sist høst at INTEAM skulle stille eget lag. Kretslaget har gjennomført flere egne stafettøkter samt hatt flere «tio-møter». Dette viste seg å gi resultater, og alle gutta + Julie (som måtte steppe inn etter et forfall), løp jevnt og sikkert igjennom sine etapper. Jens Didrik hadde 5. etappe, Anders BK 6. etappe, Julie 7. etappe og Tobias 10.etappe. Laget brukte 801.26 som innebærer over 13 timers løping, og var med dette 15. beste norske lag. Det er bare å gratulere INTEAM med denne kjempeprestasjonen!

Herrelaget til INTEAM

Ungdomslaget vårt hadde Iver på 1.etappe, Ida Sofie og Ida Lie på 2.etappe, Elisabeth på 3. etappe og Andrine på 4.etappe. Etter en bom i starten, klatret laget fra 286. plass til 221. plass i mål. Idaene spurterDet var fine ungdomsløyper på Lugnet, der de benyttet de mange skiløypene, stiene og veiene i løypeleggingen.  Videre var det fint å gi de yngste enda mer erfaring med slike store stafetter, slik at de kan få rutine nok til å ta tøffere oppgaver neste år. Klubben har jo mange ungdommer på vei opp som sikkert vil være med slike morsomme turer i årene som kommer…

Andrine veksler med Elisabeth