Treningsløp og ukas løype #20 – Vestmarka

Denne uka inviterer vi endelig igjen til treningsløp onsdag 13. mai, men ber folk komme spredt mellom klokka 17:30 og 19:30. Vi følger koronavettregler og holder avstand både på arena og i skogen. Vel møtt! Løypene henger også ute hele uka, sånn at folk kan ta dem når de ønsker.

NIF og NOF har utarbeida egne retningslinjer og koronavettregler som vi alle har ansvar for å følge opp. Disse finner man her:

Oppmøte ved «rundkjøringa» langs Vestmarkveien, som ligger på venstre side etter å ha passert Rømminga. Kart kan lastes ned eller hentes på klubbhuset fra mandag morgen. Det er fire løyper også denne gangen:

Dette er en vennlig del av Vestmarka med mange fine områder, samtidig er det selvsagt detaljrikt både her og der. Tobias har stått for A-løypa, mens Celine og Tom har tatt seg av B, C og N.

Det benyttes ikke EKT og en skal ikke berøre postene ved passering, det holder å være passe i nærheten av dem gjennom løypa. Det er brukt vanlige, store postskjermer.

Livelox er satt opp og vi oppfordrer alle som løper med GPS-klokke til å laste opp sånn at man kan sammenligne spora der når en ikke får gjort det samme på arena.

Løpere fra andre klubber Vippser 30 kr – #117039 «Larvik OK – kart og treninger»