Velkommen til «Larviksløpet» i orientering 7. oktober

Larvik OK hadde nok en idé vi bare måtte gjennomføre i praksis. Det er nemlig «Larviksløpet» i orientering. Med dette ønsker vi å invitere klubbens løpere og interesserte fra andre klubber til å delta!

«Larviksløpet» innebærer en langløype med start i Pumpeparken i Stavern (som Larviksløpet), og mål på Langestrand (Stamina, Langestrand). Og selvfølgelig måtte vi lage et par kortere varianter. En A-kortløype med start fra Rema Stavern (på Holmejordet), og en C-løype med start fra Rødbergsvingen. Alle løyper har fellesstart fra kl. 18:00 i Stavern, se innbydelsen for nærmere info om de ulike startene.

Vi har nå endelig kart hele veien fra Stavern til Larvik, takket vært vårt nye kart på Langestrand fra Hovedløpet sprint. Dere vil oppleve ulike målestokker underveis gjennom flere kartbytter.

Løypene blir en herlig blanding av sprint, mellomdistanse og langdistanse på en gang.  Så dette blir både veivalgsstrekk, rene sprintstrekk og krevende poster i skogen.

Innbydelse-Larviksløpet_2015Fellesstart StavernPåmeldingen er lagt opp i Eventor: Påmelding «Larviksløpet»

Du finner arrangementet ved å åpne «Kategori» = «Vis treninger». Påmeldingsfristen er satt til tirsdag kl. 18:00, slik at vi faktisk får forberedt nok kart.

Per Olav er løpsleder og løypelegger, mens Arne Dirdal er tidtaker som tar seg av opplegget ved Stamina på Langestrand. Vi trenger noen sjåfører til å transportere løpere fra Langestrand til de 3 ulike startstedene, samt tøy tilbake til mål etterpå. Og kanskje noen parkerer sin bil på start, og trenger skyss tilbake til start etter løpet. Fint om aktuelle sjåfører kan melde fra til Per Olav om du kan bidra!

Mer info får du ved å lese innbydelsen til høyre. PM med utfyllende info kommer trolig mandag kveld.

Velkommen til et kult løp – ta utfordringen!