Vinter-Jukola starter igjen onsdag 5. november!

Vi er nå klare for nok en vinter med Vinter-Jukola på onsdagene. Dette er et samarbeid mellom klubbene i Grenland og Søndre Vestfold (Skien-Porsgrunn-Skeidi-Larvik-Hedrum-Sandefjord).

Alle klubbene har 3 løp hver fordelt ut over hele vinteren. Det blir løp uansett, for alle klubbene har gode sprintkart i gate/bymiljø som kan benyttes ved mye snø.

Det første løpet går onsdag 5. november fra Runar skistadion med Sandefjord OK som arrangør. Det er oppmøte kl. 18:00, og fellesstart kl. 18:30.

Løpene har 3 ulike løyper. A-lang, A-kort og C-løype. Dermed skal dette være egnet for de fleste o-løpere som har en god lykt og liker seg med kart på natten.

Husk å melde deg på i Eventor på forhånd. Og bruker du Facebook, sørg for å melde deg inn i gruppen som heter «Vinter-Jukola». Der dukker det opp masse info både før og etter løpene.

Larvik OK ønsker å mobilisere til disse løpene. Vi kommer derfor til å organisere felles avreise til løpene. Trolig vil vi benytte oppmøte på Tollerodden i år, siden Farriseidet er gjerdet inn til veibygging.

Last ned terminlisten for Vinter-Jukola, og plott dem inn i din egen kalender. For dette blir moro!

Terminlisten for Vinter-Jukola vinteren 2014-2015.
Terminlisten for Vinter-Jukola vinteren 2014-2015.