500 deltok på Rakke søndag

Søndag gjennomførte Larvik OK vårt utsatte løp i Vestfold 2-dagers på Rakke fort. Det meste av snø og is var borte, men det ble allikevel en sur dag med både regn og nordavind. O-løpere er heldigvis noen tøffinger, og var superklare for sesongstart. Larvik OK er fornøyde med at hele 500 deltakere (med småtroll) deltok på Rakke. De ble utfordret i både krevende kystterreng spekket med detaljer og motstand i koller og stup. Avslutningen på løypene bar preg av svabergløping. Det er nok uvant for mange. Men vi håper dere hadde det moro.

Vi hadde egen fotograf ute i løypen. Ida Vår tok hele 311 bilder. Disse ligger i et eget album på Flickr.

Resultatmessig var det gode felt spesielt i juniorklassene som ble vunnet av Synne Strand fra Asker (D17-20) og Sindre Holt fra Hedrum (H17-20). D21 ble vunnet av Celine Renard fra Kongsberg, mens Carl Godager Kaas fra Bækkelaget tok seg av H21. Øvrige resultater finner du i Eventor.

Videre har vi også lagt ut kart og løyper i Livelox, slik at alle deltakere kan legge ut sine GPS-spor. Vi har satt et mål på at over 100 deltakere legger inn sitt GPS-spor. Dette målet er nært med 93 i skrivende stund. Det gir mer spennende analyse i hver klasse om flest mulig legger ut sine spor.

Løpsledelsen takker alle deltakere og funksjonærer for en fin dag på Rakke.

Neste løp som Larvik OK skal arrangere nå er Sport8-sprintstafett lørdag 12.mai. Dette er også KM-sprintstafett for Telemark og Vestfold. Dette arrangeres på sprintkartet fra Sørlandsgaloppens dag 1 i fjor. Arena og innbydelse kommer vil tilbake til.