Aktiviteter uke 15

O-sesongen 2018 er ettertrykkelig åpna med veldig bra påmelding og full fart ute på Rakke søndag formiddag. Vel blåst! Nå er det på tide å løpe for oss alle sammen. Tirsdag starter Vestfold vårcup opp med første løpet fra Brunstad i Stokke. Onsdag går treningsløpet vårt fra Nordmannbo, merk flytting grunna for mye snø opprinnelig sted. I helga er det Vårspretten og Solrenningen over fjorden, her jobbes det med et overnattings- og ferjereiseopplegg. De faste øktene ligger ute og det er snøfritt og fint for de kystnære øktene. Ut på postjakt, nå!

Tirsdag: Vestfold vårcup #1

Vestfold vårcup starter med sprint på Brunstad i Stokke tirsdag 10. april. Veien er merka fra fv. 303 mellom Melsomvik og Vear. Fristart 17:30 – 19:00.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet onsdag 11. april klokka 18:00 er flytta til Nordmannbo med innkjøring fra Brunvall. Veien er merka fra krysset fv. 301/Hummerbakkveien (Skårabakken). Det var for mye snø rundt opprinnelig planlagt samlingsplass.

Løyper å velge mellom: A (4-5km), B (3km), C og N-løype. Det er et element av postplukk i løypene. Opplegget er det Ole Petter, Per Henrik, Mie, Erik og Pernille som står for.

Ferskinger og interesserte kan møte opp passe tidlig, så er vi mer enn gjerne klar til å veilede og vise dere hvordan kart, kompass og postjakt gjøres!

Lørdag og søndag: Norwegian spring med klubbtur

Vårstafetten for de unge er avlyst, men Vårspretten og Solrenningen som er henholdsvis mellomdistanse og langsdistanse går lørdag og søndag i et nytt og snøfritt terreng.

Sjøl om Vårstafetten for de yngre blei avlyst, så jobbes det videre med et overnattingsopplegg og mulig hjemreise med ferje og buffet om bord fra Strömstad. Følg med på dette arrangementet i aktivitetsgruppa på Faceboook, det vil komme oppdateringer.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.