Aktiviteter uke 1

Vi skriver 2014 og sjøl om noen ønsker seg snø er denne vinteren toppers for å løpe på barmark! Vi har allerede tjuvstarta uka med å løpe kyststien på nyttårsaften og langtur fra klubbhuset på torsdag. Vel møtt til ei o-teknisk treningsøkt på Borbergåsen søndag formiddag!

Torsdag: Langtur

Vi løper en rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 2/1 klokka 18:00.

Planen med å løpe noen av langstrekkene fra Tøffen utsettes til neste torsdag. Årsak: store deler av gjengen som løp kyststien nyttårsaften, og kan ikke løpe langt allerede torsdag…

Søndag: O-teknisk trening

Møt opp på klubbhuset søndag 5/1 klokka 11:00. Vi løper opp til Bordbergåsen der vi løper en løype på 2,5km med 17 poster fordelt på 3 sløyfer. Dette blir god o-teknisk trening! Noen vil kanskje bygge på økta med en ekstra løpetur på veien tilbake?

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang og ei kortere løype. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.