Aktiviteter uke 2

Nå er det bare å glemme jul og nyttårsfri, skoleferien er slutt og denne uka er det tettpakka program. Intervaller mandag, Vinter-Jukola i Porsgrunn på onsdag, langtur med veivalg på strekk fra Tøffen på torsdag og ei o-teknisk økt på Aske lørdag. Søndagsturen kan selvsagt også tas med kart og kompass.

Det møtte opp drøyt tyve mennesker på den o-tekniske treninga på Borbergåsen søndag 5. januar, som fikk fine noen fine og krevende strekk å bryne seg på. De minst rutinerte løperne fikk grundig innføring i kurver og å kjenne igjen terreng ut fra kartet. Denne økta på Borbergåsen og den nye på Aske, se under for lørdag, henger ute en stund. Du finner kart på klubbhuset – i storsalen.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggsgtengene i Bøkeskogen mandag 6. januar klokka 18:30. Vi løper «Myra». Det kan være lurt med en liten lykt, siden det er litt mørkt på stiene mellom lysløypene.

Vi tenker å jobbe litt med løpssteg under økten. Dette betyr å komme seg opp med en rett linje gjennom kroppen og sette forfoten rett under seg. Instruksjoner blir gitt.

Onsdag: Vinter-Jukola #9

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo POL arrangerer det niende Vinter-Jukola-løpet onsdag 8. januar på Borgeåsen. Frammøte rett ved NRK. Merka fra Rv 32 ved Hovengasenteret ca 1 km nord for Porsgrunn sentrum. Som vanlig er det frammøte på samlingsplass klokka 18, fellesstart for alle løyper klokka 18:30.

Oppmøte for LOK på Eidet, ved tidligere Crossbutikken klokka 17:30, så ordner vi samkjøringskabalen.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 9. januar klokka 18:00. Planen er å løpe noen av langstrekkene fra Tøffen, for å teste hvilke veivalg som er raskest. Ta med kart om du har, ellers så har vi noen liggende på klubbhuset.

Husk lykt! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har. Greit å huske at dusjen er god og varm på klubbhuset etter økta.

Lørdag: O-teknisk fellestrening

Vel møtt til o-teknisk trening lørdag 11. januar klokka 11:00. Det er flotte forhold i skogen, så vi har laget en økt på 4,1km med 19 poster (småskjermer). Stedvis krevende o-teknisk, og en god miks av kortstrekk og mellomlange strekk.

Vi planlegger ekstra o-teknisk støtte for de yngste og urutinerte løperne våre. En flott økt for å lære mer.

Både denne økten og den på Bordbergåsen henger ute en stund. Du finner kart på klubbhuset – i storsalen.

Oppmøte i veikrysset Fv 301/Askeveien (v/den gamle løa syd for veien), sånn omtrent akkurat midt i dette kartet.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.