Aktiviteter uke 10

Det er vår i lufta her nede på lavlandet! Denne uka er det som vanlig både intervaller mandag, Vinter-Jukola onsdag og langtur torsdag. De faste øktene som ligger ute har dukka opp fra snøen. Vinterens siste STIF-løp går på søndag.

Til orientering:

  • Det henger fortsatt ute 2 økter i skogen, fra før snøen kom. Kartene ligger på klubbhuset inne i storsalen, i blå plastbakker.
    1. Aske – mellomdistanse
    2. Bordbergåsen – 3 sløyfer (tipper det fortsatt er litt snø her).

Mandag: Intervaller på Rakke

Møt opp på 3-kanten ved Rakke mandag 3. mars klokka 18:00. Vi løper intervaller på Rakke, for her er det bart. Her har vi en fin runde med mange ulike lengder, slik at vi lett kan tilpasse nivået til hver enkelt. Husk å ta med lykt.

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Hedrum OL arrangerer det sekstende Vinter-Jukola-løpet onsdag 5. mars med samlingsplass på Byskogen skole. Oppmøte klokka 18:00 og starten går 18:30. Lad lyktene og møt opp!

Torsdag: Langtur fra Anvik

Turen går fra minigolfen på Anvik camping, møt opp torsdag 6. mars klokka 18:00. Vi løper langtur på Askekartet. Velg sko med pigger, og husk lykt.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

Det siste av vinterens treningsløp går søndag 9. mars. Start mellom 11 og 12:30. Startkontingent kr. 40,-. Du må ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe når det gjelder sted for treninga og eventuelle avlysninger.