Aktiviteter uke 9

Vinterferien er over for dem som merka noe til den, denne uka er det som vanlig både intervaller mandag, Vinter-Jukola onsdag og langtur torsdag. STIF-treninga på søndag er i gang igjen. I tillegg er det OCAD-kurs for en del av klubbens medlemmer.

Mandag: Intervaller fra klubbhuset

På grunn av OCAD-kurs for mange aktive mandag (kl 19), så trener vi intervaller fra klubbhuset mandag 24. februar klokka 17:30 (merk tiden). Vi løper flate intervaller langs Tanumveien nordøstover.

Det er bart og grusvei, så velg vanlige joggesko denne gangen. Husk refleksvest – det blir mørkt ca. kl. 18:00.

Onsdag: Vinter-Jukola #15

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Larvik OK arrangerer det femtende Vinter-Jukola-løpet onsdag 26. februar med arena på Brunvall. Oppmøte klokka 18:00 og starten går 18:30. Lad lyktene og løp i så-og-si snøfritt terreng!

Torsdag: Langtur fra Søndersrød

Vi løper langtur fra Meny på Søndersrød torsdag 27. februar klokka 18:00. Her er det stort sett barmark, og flott å løpe langtur. Husk lykt og refleksvest. Asbjørn Roe leder treningen.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

Snømengdene er ikke som de var, STIFs vintertreningsløp er dermed i gang igjen. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Du må ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe når det gjelder sted for treninga og eventuelle avlysninger.