Aktiviteter uke 11

Når sola til og med titter fram to helgedager på rad, klør det vel i kroppen til o-løpere? Bli med på intervaller mandag, Vinter-Jukola onsdag og langtur torsdag, så får du trent både form og teknikk. Stafettmøte på torsdag etter langturen.

Til orientering:

  • Det henger fortsatt ute 2 økter i skogen, fra før snøen kom. Kartene ligger inne i storsalen, i blå plastbakker.
    1. Aske – mellomdistanse
    2. Bordbergåsen – 3 sløyfer (tipper det fortsatt er litt snø her).
  • STIF-treningsløpa er ferdig for denne vintersesongen

Mandag: Intervaller i Bøkeskogen

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 10. mars klokka 18:00. Nå er det barmark i Bøkeskogen også, så da setter vi i gang med 8-ern. Velg joggesko.

Onsdag: Vinter-Jukola #17

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Sandefjord OK arrangerer det syttende Vinter-Jukola-løpet på Kariåsen onsdag 12. mars. Samlingsplass ved Vesterøya idrettspark (Sandarbanen), fellesstarten går klokka 18:30. Lad lyktene og møt opp!

Vi har felles avreise fra Rema på Skreppestad kl 17:30. Dette er mest praktisk for alle våre yngste som bor i nabolaget der.

Torsdag: Langtur fra klubbhuset

Møt opp for langtur på klubbhuset torsdag 13. mars klokka 18:00. Nå er det bart nok til at vi kan løpe langtur fra klubbhuset. Ta med lykten, selvom det er lyst en del av turen.

Torsdag: Stafettmøte

Etterpå langturen og ei runde i dusjen, skal vi ha et stafettmøte i 2.etasjen på klubbhuset klokka 20:00. Alle aktuelle løpere for seniorlag damer/herrer i 2014 er invitert til møtet. Vi drøfter lag på 10-Mila, Jukola og andre stafetter i inneværende sesong. La oss få igang litt stemning og entusiasme for å løpe stafetter!

Planen er å få til litt matservering også.