Klubbovernatting på O-festivalen

Klubben har nå bestilt overnattingsplasser for O-festivalen på Norefjell 27. – 29. juni i år. Meld i fra om det er av interesse eller se informasjon om alternativ hotellovernatting her.

Vi har booka leilighet ved Norefri inneholdende 14 sengeplasser fordelt på 5 rom. 2 bad, kjøkken og badestue. Kjøreavstand til arena/ start ca 10 km. Gi beskjed til Asbjørn Roe på epost asbjorn@profax.no eller mobiltelefon 9288 4974 om du ønsker å sove over her.

Og siden sikker ikke alle ønsker denne varianten har Asbjørn sjekka med «Spa-hotellet», Quality Spa & Resort Norefjell, de forteller at de har få rom igjen. Så her er det bare å kaste seg rundt og bestille for dem som ønsker seg hotellopphold nær arena. Eventuell hotellbooking må gjøres og betales av den/de enkelte som ønsker det alternativet. (Hotellet har telefon 3214 8200. Prisene under O-festivalen finner du her.)

Og påmeldinga til O-festivalen er selvsagt åpen i Eventor, der det kun er Per Olav som er påmeldt per kvelden 12. mars. Flere LOK-ere vil slå følge!