Aktiviteter uke 11

På mandag er du velkommen til å teste løpeformen med 3000-metertest. Vinter-Jukola fra Hedrum ungdomskole onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Klubben har fire faste økter ute som kan tas når som helst. I helga drar en del ivrige LOKere til Danmark for å starte sesongen for alvor! STIFs vintertrening går fra Skjellvika søndag.

Mandag: Tretusenmetertest

Oppmøte på Lovisenlund mandag 9. mars klokka 18:00. I kveld er det 3000-metertest på banen. Vi har avklart med Larvik turn at vi kan benytte banen.

Vel møtt for å ta pers på 3000 meter!

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Vinter-Jukola
Hedrum OL står for det sekstende løpet onsdag 11. mars fra Hedrum ungdomskole. Oppmøte på arena klokka 18:00. Fellesstart klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 12. mars klokka 18:00. Felles langtur, husk lykt. Vi løper sammen 15-20 min, for så å dele opp i 2 grupper. Slik at hver enkelt treffer best mulig mht. fart og lengde på turen. Dusj med varmt vann og greier på klubbhuset etterpå.

Helga: Nordjysk 2-dages

En gjeng fra klubben drar ned med ferja for å løpe Nordjysk 2-dages i Hammer Bakker. Her foregår også NOFs Camp Norway med foredrag og opplegg for dem som er interessert.

Søndag: STIFs vintertreningsløp #21

STIFs treningsløp søndag 15. mars går fra parkeringa ved Skjellvika ute på Østerøya. Dette er det neste siste løpet planlagt i denne serien. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute, her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.