Aktiviteter uke 13

Den siste uka med vinterprogram, over påske blir det nemlig endringer. Så møt opp for intervaller fra klubbhuset mandag, Vinter-Jukola på Brunvall onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Vi har nå hele fem faste økter ute som du kan ta når som helst. Juniorene på kretslaget stikker søndag morgen til Litauen for årets påskesamling.

Til orientering

varcup Påskeuka er rolig sånn o-messig, sjøl om det finnes løp både i Sverige og Danmark for de ivrigste. Over påske er det ting som bør planlegges inn i kalenderen:

  • Vestfold vårcup starter med første løp i Sandefjord tirsdag 7. april. Se informasjon her. Meld deg på i Eventor seinest mandag 6. april.
  • Klubbens treningsløp tar over onsdagene. Første trening går fra Askeskogen onsdag 8. april. Oversikt over treningsløpa her. Her er det bare å møte opp!
  • Vestfold 2-dagers går av stabelen 11. og 12. april. Her må medlemmene trå til på vårt løp lørdag 11. april, mens o-skoa kan finnes fram for løpet i Sandefjord søndag. Hjemmesida til V2D her Påmeldingsfrist tirsdag 7. april.
  • Påmeldingsfrist til Norwegian Spring, med Vårstafetten/Vårspretten og SOLrenningen er rett over påske, nemlig tirsdag 7. april. Bli med! Hjemmesida for løpet. Se også vår informasjon om vår klubbtur over fjorden.

Mandag: Intervaller

Oppmøte på klubbhuset mandag 23. mars klokka 18:00. Denne gangen løper vi intervaller på Bordbergåsen. Dette er en kupert terrengintervall, så velg o-sko.

Onsdag: Vinter-Jukola #18

Vinter-Jukola Larvik OK står for det attende og siste løpet i denne rekka med nattløp. Per Olav står for løyper og opplegg. Lad lykta og møt opp onsdag 25. mars klokka 18:00 på Brunvall gård. Her er det innendørs arena! Merka fra Naverfjorden langs Fv 301 ved Skårabakken.

Oppmøte klokka 18:00 og felles løping til start klokka 18:15. Fellesstarten går klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 26. mars klokka 18:00. Langtur med lykt. Vi deler gruppen i 2 etter 15-20 minutter. En gruppe løper ca. 1:15 og en annen gruppe over 1:30. Dusj med varmt vann og greier på klubbhuset etterpå.

Påska: INTEAM påskesamling

Per Olav og juniorene på kretslaget drar avgårde tiiiidlig søndag morgen 29/3 til ei spennende og innholdsrik påskesamling i Litauen. Der blir det et interessant og utfordrende opplegg ulike steder i landet. De kommer hjem første påskedag.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå hele fem økter hengende ute, her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer. Nyeste økt er den en finfin økt som blei brukt under MOT.TV-samlinga i helga.