Aktiviteter uke 13

Med påska vel overstått er det bare å glede seg til resten av uka, for nå begynner de ukentlige treningsløpa våre! Først ut er treningsløp fra Anvik minigolf. Langtur blir det på torsdag og i helga er det både Vårløpet og MOT.TV-samling i Porsgrunn. Faste økter og tur-o ligger ute døgnet rundt.

Onsdag: Treningsløp

Vi starter nær kysten, møt opp ved Anvik minigolf onsdag 30. mars klokka 18:00. Det er merka fra krysset fv 301/Hummerbakken. Som vanlig er det løyper for en hver smak: A-lang, A-kort, C og N. Det er familien Kierulf Dirdal som står for ukas trening.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, slik at vi alle kan treffes og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere. I år starter vi en fadderordning der klubbens juniorer får ansvar for å følge opp sine rekrutter utover sesongens treninger og løp, dette får generalprøve på denne treninga. Ellers regner vi med medlemmene tar sin tørn med å lære opp og skygge nykommere som vi forhåpentligvis vil få på treningene våre.

Torsdag: Langtur

Vel møtt til langtur uten lykt! Møt opp på klubbhuset torsdag 31. mars klokka 18:00. Vi løper mellom 1.15 og 1.45. Garderober og dusj tilgjengelig etter treningen.

Søndag: Vårløpet i Porsgrunn

POL slår til med sesongstart søndag 3. april med løp fra Lundedalen skileikanlegg på Heistad. Første start går klokka 11:00.

Her skrytes det av et flott nærmiljøterreng som er småkupert og med mye stier, variert
vegetasjon og med en fantastisk myk og nydelig bunn. Løpene skal gi spennende veivalg og prøvelser i flere dimensjoner. Intet mindre!

Lørdag og søndag: MOT.TV-samling i Porsgrunn

Hauken og POL inviterer til MOT.TV-samling med i Porsgrunn med overnatting på Langangen skole. Samlinga skjer lørdag 2. og søndag 3. april, der deltagelse i Vårløpet er del av programmet.

Påmelding for ungdommer fra Larvik OK skjer til Ole Edvard så fort som mulig, aller seineste sjanse er tirsdag 29. mars. Ole Edvard nås på telefon 901 51 175 eller e-post oleedvard.hjortland@umicore.com.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.