Aktiviteter uke 13

Påska er her og vi planlegger kun gjennomløping og testing av løyper til Vestfold 2-dagers på mandag og intervaller på Tollerodden tirsdag denne uka. Fram til neste uke kan du plotte inn våre treningsløp i kalenderen og først ut er onsdag 4. april fra Anvik. Bruk påska på å verve venner og kjente som vil prøve seg! Vi vil bidra med instruksjon, tips og tricks til nybegynnere på hvert løp. Faste økter henger ute og de ute ved kysten er passe snøfrie og fine. God påske!

Mandag: Testing V2D-løyper

Vi skal teste løyper til vårt løp i Vestfold 2-dagers 8.april. Møt opp på parkeringa ute på Grevle mandag 26. mars klokka 18. Gi beskjed til Per Olav om at du kommer, slik at vi får trykket opp nok kart og rett løype til alle. Kåre har hengt ut merkbånd på de fleste postene.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved parkeringa på Skottebrygga ved Tollerodden tirsdag 27. mars klokka 18:00. Vi satser på Ellevillaintervallrunden på Tollerodden i kveld. Det er bar asfalt og joggesko er tingen, suppler gjerne med refleksvest.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.