Aktiviteter uke 14

Tett program denne uka! Mandag er det medlemsmøte. Onsdag treningsløp på Aske. Torsdag kan en dra til Skeidiland for karuselløp. I helga går Vestfold 2-dagers av stabelen, med løping og dugnadsarbeid på oss. Dette blir gøy og morO selvsagt! Faste økter og tur-o ligger ute døgnet rundt.

Vestfold vårcup starter opp med første løp i Stokke neste uke, dermed har dere tirsdagen fri til egentrening denne uka.

Mandag: Medlemsmøte

Vårens medlemsmøte holdes på klubbhuset mandag 4. april klokka 18:00. Sakslista er som følger:

  1. Strategi for større løp og arrangementer
    • Orientering om prosessen så langt
    • Beslutning for Sørlandsgaloppen 2017
    • Intensjonsvedtak for O-festivalen i 2019/2020
  2. Informasjon om vårens treninger, turer og løp
  3. Vestfold 2-dagers. Informasjon om bemanning og oppgaver.
  4. Eventuelt

Vi forsøker å avslutte møtet klokka 20:00, men vi sitter gjerne utover for prat over kaffikoppene selvsagt.

Til sak 1:Årsmøtet påla styret å sette ned en kart- og arrangementsgruppe, her er arbeidet greit i gang og vi vil informere om prosess og tanker så langt. Samtidig ønsker vi vedtak fra medlemsmøtet på to større arrangementer, nemlig om vi går for Sørlandsgaloppen 2017 i samarbeid med Hedrum OL og tilsvarende om vi skal jobbe for O-festivalen i et samarbeid et par år etter det.

Onsdag: Treningsløp

Onsdagens treningsløp 6. april klokka 18:00 går på Aske-kartet, med oppmøte rett ved Kirkegården på Aske. Merka fra fv. 301 mellom Stavern/Helgeroa. Løyper A-lang, A-kort, C og N. Arrangører er Per Olav, Marthe og Aurora.

Det jobbes med et spesielt opplegg, en variant for dem som er interessert. Nyhet legges ut på hjemmesida vår ganske snart.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, slik at vi alle kan treffes og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere. I år har vi en fadderordning der klubbens juniorer får ansvar for å følge opp sine rekrutter utover sesongens treninger og løp, dette får generalprøve på denne treninga. Ellers regner vi med medlemmene tar sin tørn med å lære opp og skygge nykommere som vi forhåpentligvis vil få på treningene våre.

Torsdag: Grenlandskarusell #1

Første karuselløp går fra Rugtvedt skole torsdag 7. april og er en mellomdistanse. Det er fri start mellom klokka 18 og 19. Samkjøring ordnes av de påmeldte etter ønske og behov denne gangen.

Lørdag og søndag: Vestfold 2-dagers

Sandefjord OK arrangerer lørdagsløpet fra Marum, mens vi arrangerer søndagsløpet fra Nalumstranda.

Vi oppfordrer alle til å løpe i Sandefjord, men trenger hjelp fra så mange som mulig til å sette opp kafeteltet på Nalumstranda lørdag 9/4 klokka 18:00.

På søndag er det fritt fram for alle opp til og med 16 år å løpe, mens vi andre bidrar i ulike funksjoner til å få løpet glatt gjennom.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.