Aktiviteter uke 15

Denne uka det første løp i Vestfold vårcup, siste kveld for nybegynnerkurset. Treningsløp med stafettøkt og egen løype for nybegynnere. Kartdugnad på torsdag. Til helga går Vestfold 2-dagers av stabelen!

Tirsdag: Vårcupens første løp

OTO arrangerer vårcupens første løp i Essoskogen tirsdag 9/4, merka fra Rv 311. Informasjon/PM fra OTO om løpet, samt is-/snøforholda. Mye av løpinga blir basert på rett stivalg.

Start mellom klokka 17:30 og 19:00. Påmeldingsfrist mandag 8/4 klokka 23:59 – meld dere på i Eventor så er det enklest for arrangøren. (Om du ikke får det til er det mulig å etteranmelde seg på løpet.)

Tirsdag: Nybegynnerkurset

Den siste av de tre dagene av intensivkurset går av stabelen fra Valby skole tirsdag 9/4 fra klokka 18:00 til ca 19:30.

Deretter kan kursdeltakerne – og andre som ikke hadde anledning til å stille disse tre dagene – møte på klubbens ordinære treningsløp, der det er nybegynnerløyper og folk fra klubben som kan veilede og følge rundt i løypa om ønskelig.

Torsdag: Treningsløp

Stafettrening klokka 18:00 med oppmøte på parkeringen ved Tjøllinghallen. Økten skal vi ha sammen med Sandefjord OK, slik at stafettfeltet blir litt større.

Nybegynnere fra kurset på Valby og andre rekrutter ønskes også velkommen ved Tjøllinghallen. Egen løype for dere!

Torsdag: Kartdugnad for V2D

Kartdugnad på Klubbhuset torsdag 11/4 klokka 18:00, jo flere som møter opp dess fortere går jobben unna!

Lørdag og søndag: Vestfold 2-dagers

Informasjon om løpet finnger du på løpets hjemmesider. Ordinær påmeldingsfrist er tirsdag 9/4 klokka 23:59, meld deg på i Eventor.