Aktiviteter uke 17

Klubbtur og Norwegian spring er unnagjort, det var gøy! Dere får ikke fritidsproblemer denne uka heller. Tirsdag er det nyttig stafettrening fra klubbhuset, men også vårcup i Horten. Onsdagens treningsløp går fra Bjørndalen. Torsdag er det grenlandskarusell i Stathelle, men også mulig med Hedrum-trening på Tagtvedt. Lørdag oppfordrer vi folk til å stille med LOK-trøyer i Larviksløpet, men Skjærgårdsløpet går også i Tønsberg. Søndag 1. mai er det Skjærgårdssprinten, KM sprint i Tønsberg. I tillegg har vi både tur-o og faste økter ute døgnet rundt!

Tirsdag: Stafettrening

Møt opp på klubbhuset tirsdag 26. april klokka 18:00, da blir det stafettrening med gafling. Dette er både moro og nyttig for store og små! Vi løper fra klubbhuset 18:05 til starten ved Steinsholttjønna.

Vi løper den faste økten til Lars med 4 stafettintervaller. Det blir fellesstarter, og vi kommer til å sende ut noen før fellesstarten. Slik at de kan forsøke å holde unna for feltet = bra trening!

Tirsdag: Vestfold vårcup #3

OK Horten arrangerer løp i vårcupen tirsdag 26. april. Dette er en mellomdistanse i Hortensmarka. Arena er flytta til 500m nord for Borre idrettspark, se PM. Start mellom 17:30-19:00. Ta gjerne kontakt med andre påmeldte i klubben for å ordne eventuell samkjøring.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Bjørndalen onsdag 27. april klokka 18:00. Veien er merka fra Gamle kongevei v/Månejordet. Løyper blir som vanlig A-lang, A-kort, C og N. Tobias og Tom står for opplegget.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, både for det sosiale og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere og nybegynnere som strømmer til.

Torsdag: Grenlandskarusell #4

OK Skeidi arrangerer et mellomdistanseløp torsdag 28. april, start fra Stathelle barneskole. Veien er merka fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund. Det er fri start mellom klokka 18 og 19. Ta gjerne kontakt med andre påmeldte i klubben for å ordne eventuell samkjøring.

Torsdag Hedrum OLs treningsløp

De som ikke drar til Grenland for karuselløp har mulighet til å være med på Hedrum OLs treningsløp på Tagtvedt torsdag 28. april. Merka fra fv. 40/Elveveien v/brannstasjonen. Treninga starter klokka 18:00.

Treninga er gratis for medlemmer av Larvik OK, på samme måte som at Hedrum OLs medlemmer kan delta fritt på våre treninger.

Lørdag: Larviksløpet

Lørdag 30. april går Larviksløpet. Vi anbefaler at klubbens løpere deltar på årets løp og markerer klubben, meld dere på med klubbens navn og still i LOK-trøya! Start i Stavern klokka 16:00 for hovedløpet, mens 5’ern starter klokka 15:30 fra Jordet skole.

Lørdag: Skjærgårdsløpet

OTO arrangerer Skjærgårdsløpet som en mellomdistanse i Byskogen, med arena ved Tønsberg stadion (messeområdet). Veien er merka fra rundkjøringa ved Sem kirke, i krysset rv. 308/35. Første start klokka 14:00.

Søndag: Skjærgårdssprinten/KM sprint

OTO arrangerer Skjærgårdssprinten søndag 1. mai, dette er KM sprint for Vestfold og Telemark. Arena er Gunnarsbøparken, veien er merka fra rundkjøringa i krysset Semslinna/Jarlsberglinna – rv. 300/308. Parkering ved XXL eller ordinær sentrumsparkering.

Dette blir en spennende KM-sprint i Tønsberg sentrum og gamle bydel, bli med!

Merk at piggsko er forbudt, les som alltid innbydelse og PM, når det legges ut.

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.