Aktiviteter uke 19

Som vanlig kan du plotte inn vårcup på tirsdag og treningsløp på onsdag. I helga drar en rekke LOKere på 10-mila, dermed legges det opp til en rolig langtur på torsdag. Vi stiller med ungdomslag og samarbeider med OTO om herrelag i 10-mila. De som blir hjemme kan lufte seg på Bø-løpet lørdag og med faste økter, tur-o og påskekrim/-trim når en måtte ønske.

Tirsdag: Vestfold vårcup #4

OK Horten arrangerer det fjerde løpet i cupen tirsdag 5. mai fra høyskolen på Bakkenteigen. Merka fra Fv 325. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00.

Dette er en mellomdistanse i et spennende terreng. Her var det KM-mellom i fjor våres. Adalstjern-kartet.

LOK har felles avreise fra klokka 17:30 fra pendlerplassen på Bommestad (den vestre).

Onsdag: Treningsløp

Vel møtt til våre populære treningsløp. Blir det ny deltakerrekord for året? Ukas treningsløp onsdag 6. mai går på Hegdal/Gjerstad. Start klokka 18:00. Vi merker fra krysset Fv 303 Rauanveien.

Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Asbjørn og Anne Gro R. arrangerer.

Torsdag: Langtur

Oppmøte på klubbhuset torsdag 7. mai klokka 18:00. Vi løper en rolig langtur fra klubbhuset, siden det er 10-mila til helgen. Arena denne gangen er i Skepptuna like nord for Arlanda.

Ungdomslaget til Larvik OK med trener Per Olav. Tiomila 2014.
Ungdomslaget til Larvik OK med trener Per Olav. Tiomila 2014.

Fredag – søndag: 10-mila

Klubben stiller med ungdomslag på egen hånd og et herrelag i samarbeid med OTO.

  • De som reiser med bussen har oppmøte fredag 8. mai klokka 8:40 på vestre pendlerparkering på Bommestad (langs Rv 40, like nord for E18).
  • 10-mila ungdomsklassen starter lørdag 9. mail klokka 11:00. Klubben stiller med Andrine, Ida Sofie, Iver og Elisabeth. Per Olav og Ole Edvard er lagledere.
  • Herrestafetten starter lørdag 8. mai klokka 21:30 og foregår hele natten med målgang på morgenkvisten. LOK stiller lag sammen med OTO. Fra LOK stiller Tobias, Jens, Peder, Per Olav, Ole Edvard og kanskje Jørgen.

Lørdag: Bø-løpet

For oss som hverken drar til 10-mila eller sitter klistra til live-senteret, er det altså mulig å dra til Bø for å løpe. Arena ved Breisås studentheim. Fristart mellom 10 og 12. Innbydelsen lokker med variert fint skogsterreng!

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. I tillegg ligger altså påskekrimmen med trim ute og blir hengende til over pinsa.