Aktiviteter uke 19

Det er ikke treningsløp på torsdag, men klubben har intervalltrening tirsdag samt vårdugnad og medlemsmøte på klubbhuset onsdag. Denne uka har Botne SK løp fra Botnestua i vårcupen og Skjærgårdsløpet går av stabelen i helga.

Litt over midnatt natt til mandag ankom bussen med «buss-slitne», men «stafett-fornøyde» LOKere fra 10mila, der Larvik OK stilte eget lag i Ungdomskavlen, Julie løp i Damkavlen og Per Olav på et lag i 10MILA-kavlen.

Vi regner med alle er klar for ei ny uke med ulike aktiviteter!

Tirsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening for alle som ønsker å «piffe opp» formen noe. Oppmøte på klubbhuset tirsdag 7/5 klokka 18:00, så blir det felles oppvarming og terrengintervaller i terrenget bak klubbhuset.

Tirsdag: Vårcupens femte løp

For dem som heller vil løpe med kart og kompass arrangerer Botne skiklubb vårcupens femte løp, et mellomdistanseløp fra Botnestua. Her blir det også mulighet til å prøve sykkel-o.

Påmelding i Eventor innen mandag 6/5 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet). Veien er merka fra Fv 315, Gullhaug. Start mellom klokka 17:30 og 19:00.

Onsdag: Dugnad og medlemsmøte

Onsdag 8. mai kl. 18:00 er det vårdugnad på klubbhuset med påfølgende medlemsmøte. Se eget innlegg om dette.

Torsdag: Løp med eller uten kompass

Det er ikke treningsløp på «himmelspretten», men flere av klubbens medlemmer er påmeldt Eikerløpet. Etteranmelding mulig i Eventor innen onsdag 8. mai klokka 18:00.

Minst et par av klubbens medlemmer vil la kart og kompass ligge og beinfly Kjoseløpet fra Omsland på torsdag ettermiddag. Påmelding på web eller før løpet.

Helga: Skjærgårdsløpet

OTO arrangerer Skjærgårdsløpet med mellomdistanseløyper både lørdag og søndag. Samlingsplass på Tjøme ungdomsskole. Påmelding i Eventor for løpet lørdag og løpet søndag innen tirsdag 7. mai klokka 23:59.

Neste helg: Pinseløpet

Påmeldingsfristen til Pinseløpet på Kongsberg nærmer seg også med stormskritt – nemlig innen fredag 10/5 klokka 23.59, se informasjon på Kongsberg OLs sider her.

Vi minner også om at Larvik OK har leid Menighetshuset i Kongsberg, 7 minutter eller noe sånn med bil fra samlingsplass. Du finner mer informasjon her – det er fortsatt godt med plass, men gi veldig gjerne beskjed om du ønsker overnatting.