Aktiviteter uke 2

Jule- og nyttårsfri er nå definitivt over og uka er igjen full av trening og moro. Intervaller i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola i Skien onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Mulighet til 2-mannstafett, quiz og pizza i Stokke på fredag. STIFs søndagstreningsløp går fra Vesterøya skole. Godt nytt treningsår!

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 5. januar klokka 18:00. Vi løper «Myra-runden» som er en flat intervall. Ta gjerne med en liten lykt til kryssingen av de mørke stiene på tvers av lysløypen i starten av runden.

Dere som løp hele Kyststien står over intervaller denne gangen. Ta heller en rolig tur og tøy godt etter økten.

Onsdag: Vinter-Jukola #8

Vinter-Jukola Skien OK arrangerer det åttende løpet fra Stormbanen onsdag 7. januar. Vi har felles avreise fra Spar på Farriseidet kl. 17:15, slik at vi kan samkjøre mest mulig.

Fellesstart kl.18.30. Fremmøte kl.18.00 på Stormbanen. Felles løping til start ca. kl.18.15 (1,7 km til start).
På grunn av isete partier og noe trafikerte veier er det påbudt med refleksvest og piggsko.

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og møt opp på klubbhuset torsdag 8. januar klokka 18:00. Vi løper felles i 15-20 min før vi deler oss i to. Den ene gruppa løper rolig og ca. 1:15. Den andre gruppa løper litt raskere og drøyt 1:30. Etterpå er det varmt vann i dusjen på klubbhuset!

Fredag: 2-mannsstafett med pizza og quiz

Stokke IL inviterer fredag 9. januar til 2-manns o-stafett med pizza og quiz etterpå. Oppmøte Stokke Idrettshall senest kl. 18.00. Start ca klokken 18.15. Det hele varer til omtrent kl. 21.00 (satser på å få ordnet garderober). Her blir det trening og sosial hygge i god blanding!

Søndag: STIFs vintertreningsløp #12

STIFs treningsløp søndag 11. januar går fra Vesterøya skole. Start mellom 11 og 12:30. Ha med 40,- kontant og velg mellom ei lang og kort løype (5 og 3 km sånn cirka).