Aktiviteter uke 2

Snøen er her, men det stopper ikke oss! Intervaller med 8-ern i vinterutgave mandag, Vinter-Jukola i Porsgrunn onsdag og langtur blir felles skitur fra Bjørndalen torsdag. STIF har trening på Huseby/Vittersø søndag. Det ligger nå to faste økter ute.

Mandag: Intervaller

Snøen gjør at vi kjører litt alternativt. Møt opp som vanlig ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 11. januar klokka 18:15. Vi løper 8-ern i «vinterutgave» ved Larvik bibliotek. Felles oppvarming før vi koser oss med intervaller.

Snøforholda kan gjøre at det er hensiktsmessig å bruke joggesko med pigg, om du har.

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Vinter-Jukola-logo POL står for Vinter-Jukola-løp fra POLs klubbhus onsdag 13. januar. Det er merket fra rv. 32 i krysset Hovengsgate/Dr. Munchs gate – skiltet med Kjølnes Nord.

Løpet er nå endra til gateløping, siden snøen laver og laver ned. Husk refleksvest!

Vi har felles oppmøte ved Spar på Farriseidet klokka 17:30. Felles jogging til start 18:15 og fellesstarter fra 18:30.

Torsdag: Felles skitur

Det blir ikke langtur likevel, vi satser på skitur med lyktene denne torsdagen. Oppmøte i Bjørndalen (ved hoppbakken) torsdag 14. januar klokka 18:00. Vi går 18:05, så møt opp med ferdig smurte ski. Om ikke du tenker å stake hele turen?

Det er kjørt løyper helt til Lauvesetra, så dermed kan vi få en god skitur sammen. Vi avtaler litt hvor langt hver enkelt tenker å gå, og deler inn i ulike grupper som kan gå sammen.

Bli med på en sjelden felles skitur!

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 14. januar klokka 18:00. Samla løping i et kvarters tid, før vi deler oss i to etter hastighet og lengde. Ei gruppe løper rundt 1:15, mens den andre gruppa løper litt raskere og er ute i 1:30 eller noe sånt.

Vi ser an forholdene med snø i skogen, om vi løper på vei eller om det fortsatt fungerer å løpe i skogen. Om skiløyper er kjørt opp, blir det skitur i stedet.

Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset.

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går vårt kart, nemlig på Huseby/Vittersø. Helge Halvorsen er ansvarlig for opplegget og veien er merka fra Tjølling kirke, fv. 303. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå to økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut, kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.