Aktiviteter uke 2

Vi arrangerer Vinter-Jukola fra Brunla ungdomsskole onsdag, her er det løyper for alle også for helt ferske. Verdt å prøve! Snøen gjør sitt til at intervallene går på Indre havn tirsdag og langturen går fra Meny på Søndersrød torsdag. Tac-o med morsom og sosial blanding av to-mannsstafett, quiz og taco i Stokke fredag. STIFs vintertrening går fra Vesterøya skole på Kariåsen søndag. Julekalenderen henger ute og det er fortsatt mulig å registrere poster.

Alle dager: Julekalender

Alle postene er nå ute og du kan registrere dem til midt i januar. Se i appen (for Android og iPhone), samt på websida der kart og poster finnes.

Tirsdag: Intervaller

Snø og is andre steder gjør at vi satser på flate intervaller på asfalt på Indre Havn. Oppmøte tirsdag 9. januar klokka 18:00 på parkeringa ved Skottebrygga. Trolig blir det samme runde som vi hadde før jul. Der er det bar asfalt, sjekket søndag.

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Vi arrangerer nattløpet denne uka, det er ingen grunn til ikke å lade lyktene og møte på Brunla ungdomsskole onsdag 10. januar klokka 18:00. Tobias er løypelegger.

Både A-lang og A-kort består av gateløping og en del poster i skauen, mens C-løypa er noe også for nybegynnerne. Som det står i PM: «C-løypa går i boligområder og er lagt snilt med mange veivalg. Passer godt for mindre erfarne løpere.» En trenger heller ikke ha sterke hodelykta for å løpe C-løypa.

Torsdag: Rolig langtur

Snøforholda gjør også at langturen flyttes, vi velger å løpe langtur fra Meny Søndersrød. Der ute er det nesten ikke snø og turen går langs Kyststien. Lad lykta og still opp på Søndersrød torsdag 11. januar klokka 18:00.

Fredag: Tac-o

Fredag er selvsagt tacodagen og denne fredagen ber Stokke IL oss med på tac-o, som er en morsom og sosial blanding av uhøytidelig to-mannsstafett, quiz og tac-o rundt og i Stokke idrettshall. Oppmøte seines klokka 18:00 fredag 12. januar. Bli med, bli med!

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på ute Kariåsen i Sandefjord søndag 7. januar, med oppmøte ved Vesterøya skole. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.