Julekalenderen 2017

Julekalenderen 2017 ligger nå i AppStore og på GooglePlay.
Søk etter «Julekalender Larvik» og last ned appen – den er gratis.

Det er gratis for alle å delta i Julekalenderen og opplegget er som i fjor, dvs at du også i år vil finne poster spredt rundt om i Larvik, Stavern og Kvelde.

Noen poster blir hengt ut før datoen for kalendervisning, men i appen vises de kun fra og med aktuell dato. Skulle du råke på en post før tiden, kan du likevel registrere den og få «kred» for det.

Årets poster har koder bestående av to bokstaver i tillegg til QR-koden. QR-koden inneholder bokstavkoden, så du velger selv hvilken metode du vil bruke for å registrere. Du kan enten bruke appen og fra denne registrere ved å skanne QR-koden, eller manuet ved å taste inn bokstavene. Det er også mulig å registrere her fra nettsiden.

Ved siden av QR-koden finner du et lite flagg. Flagget samsvarer med bokstavkoden, som representerer et land eller område. Så kan du på din vei videre tenke over (eller diskutere med andre hvis dere går flere sammen) hvilket land/område dette er, din/deres relasjon til stedet og hvordan de feirer jul der.

Eksempel på kode til Julekalender Larvik 2017. Registrer koden og bli med på trekning av dagspremie og hovedpremie. Registrer din bedrift eller skole og være med i konkurransen beste skole eller beste bedrift.

Bedriftskonkurranse

Ikke glem at det også i år er lagt opp til konkurranse i beste bedrift. Alle bedrifter som deltok i fjor er allerede påmeldt. Ønsker du å melde på din bedrift, send en e-post om dette til ida@konkylie.no, du trenger bare å oppgi bedriftens navn, og det er fullt mulig å registrere bedriften etter 1. desember, men poster som allerede er registrert for en dag/person kan ikke redigeres i etterkant.

Skolekonkurranse

Skolekonkurransen fortsetter i 2017. Alle barne- og ungdomsskoler i Larvik kommune er allerede påmeldt.
Vi har de siste årene hatt svært god deltakelse fra tidl. Nanset barneskole, samt Ra u-skole. Det blir spennende å se om disse holder fortet også i år.