Aktiviteter uke 20

10-mila er over, nå er det hjemlige trakter som gjelder! Sprint på Revetal i vårcupen tirsdag. Onsdagens treningsløp går fra Ulfsbakk gård. Torsdag er det dagssamling i Bø for kretslaget og andre interesserte. Lørdag er det KM mellom i Skien. Søndag er det 17. mai og klubben går i borgertoget. Våre faste økter, tur-o og krim-o kan tas når som helst.

Gjengen fra 10-mila ankommer Larvik seint søndag kveld 10. mai, vel utført innsats ute i skauen for alle mann! Og jamen blir det mange timer i buss på denne turen.

Til orientering

Til uka er det viktige påmeldingsfrister å huske, dette gjelder eksempelvis:

Meld også fra om du vil løpe stafett for klubben:

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

Trollo OL arrangerer det femte løpet i cupen tirsdag 12. mai med arena i Revetal sentrum. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00. Dette er en sprint og på samme kartet som fjorårets KM.

LOK har felles avreise fra klokka 17:30 fra pendlerplassen på Bommestad (den vestre).

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet vårt onsdag 13. mai går i Ulfsbakk-terrenget. Møt opp ved Ulfsbakk gård. Start klokka 18:00.

Merk at arena er flytta i forhold til opprinnelig plan. Atkomst er fra Ulfsbakkveien (som går opp til Ra ungdomsskole og videre mot Ulfsbakktjern), det er merka der du tar av fra Brunlanesveien (fylkesvei 302).

Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Vel møtt til trening i det spennende Ulfsbakk-området! Det er sikkert mulig å grille litt etter løpet, og hvem tar årets første bad?

Torsdag: Dagssamling i Bø

INTEAM – kretslaget for Telemark/Vestfold arrangerer dagssamling i Bø torsdag 14. mai, som er Kr. himmelfartsdag. Samlinga er retta mot juniorene på kretslaget, men det er åpent også for andre juniorer og seniorer for den del. Opplegget er som følger:


Vi møtes kl. 10:00 ved fotballhallen like nord for Bø sommarland. Her starter vi med en økt med retningsløping på Folkestadåsane. Dette er god trening før pinseløpene.

Vi ordner dusj og oppholdssted i pausen. Da blir det nok også en 10-kamp.

2.økten blir på Vefall i et kontinentalt og spennende terreng. Her blir det høyøkt med korte sløyfer. Knallmoro!

Lørdag: Hjalmarløpet m/KM mellom

KM mellomdistanse for Vestfold og Telemark arrangeres som del av Hjalmarløpet i Gulsetmarka lørdag 16. mai. Første start klokka 13:00.

Samlingsplass ved Fv 43 Hynivegen. Det er merka fra Fv 32 Hoppestadveien ca 4 km nord for Skien sentrum, følg skilting til Valebø.

Bli med på KM! (Vi kommer tilbake seinere i uka med informasjon om samkjøringsopplegg.)

Søndag: Borgertoget

Vi gjentar suksessen fra i fjor, der klubben tok opp tradisjonen med å delta i borgertoget 17. mai. Oppmøte på Larvik torv klokka 17:00. Møt veldig gjerne i klubbens løpetøy, eventuelt med klubbjakke-/vest over finstasen. Avmarsj klokka 17:15 mot Bøkeskogen.

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. I tillegg ligger altså påskekrimmen med trim ute og blir hengende til over pinsa.