Aktiviteter uke 20

Vårcupen på tirsdag er en skogssprint i Sandefjord. Klubben har intervalltrening fra klubbhuset på onsdag og treningsløp fra Bjørndalen på torsdag. Pinseløpet på Kongsberg går av stabelen søndag og mandag i pinsehelg – med felles overnatting og sosialisering.

Tirsdag: Vårcupens sjette løp

Det sjette løpet i vårcupen arrangeres av Sandefjord OK. Løpet går fra Ormestad skole og er en «lang skogssprint», se mer informasjon i PM for dette løpet.

Veien er merka fra innfartsveien ved Park hotell, parkering ved Ormestad skole og Varden u-skole. Start mellom klokka 17:30 og 19:00.

Påmelding i Eventor innen mandag 13/5 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet om nødvendig).

Onsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening for alle som ønsker å «piffe opp» formen en smule. Oppmøte på klubbhuset onsdag 15/5 klokka 18:00, så blir det felles oppvarming og terrengintervaller i terrenget bak klubbhuset.

Torsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp står fam. Kristensen/Vik Olsen for, her er det snakke om ferske løypeleggere – så møt med et smil! Terrenget er Vestmarka syd, med start fra Bjørndalen klokka 18:00. Veien blir merka fra Gamle Kongevei, ta av mot Gopledal vannverk.

Løyper for alt fra nybegynnere til erfarne! Ei nybegynnerløype, ei C-løype og to A-løyper (kort og lang). Ta med kompass, brikke og penn, denne gangen tegner du postene selv på blankt kart.

Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer. Nybegynnere får låne kompass og brikke.

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien. De oppsatte dagene på planen gjelder – torsdag beholdes for klubbens treningsløp!

Fredag: 17. mai

Det blir ikke deltagelse i borgertoget 17. mai for klubbens del, men merk dette av i kalenderen for 2014 allerede nå. Da blir det altså både 200-årsjubileum for at Grunnloven blei vedtatt av riksforsamlinga på Eidsvoll og (forhåpentligvis) egen seksjon for Larvik OK i borgertoget i Larvik!

Helga: Pinseløpet

Det blir klubbtur med felles overnatting og sosialisering på Kongsberg i pinsehelga, altså 19. og 20. mai. Se mer informasjon på denne sida.

Og har du ikke meldt deg på, ikke fortvil: Etteranmeldingsfristen går ut først onsdag 15 mai klokka 23:59.