Klubbtur til Pinseløpet

Mange LOKere har meldt seg på Pinseløpet på Kongsberg søndag 19. og mandag 20. mai! For å få til en klubbtur og ei sosial ramme rundt løpet har Larvik OK leid Menighetshuset i Kongsberg sentrum. Dette ligger ligger bare 7 minutters kjøring fra samlingsplass begge dagene. Her er det plass til flere!

Det er langdistanse på søndag og mellomdistanse på mandag, samt en spennende ungdomsstafett på mandag der Larvik OK deltar med hele tre lag.

Påmeldingsfristen til Pinseløpet gikk ut 10/5, men det er mulig å etteranmelde seg innen onsdag 15/5 klokka 23.59, se informasjon på Kongsberg OLs sider her (som har pekere til Eventor).

Fra Pinseløpets websider sakser vi følgende om huset:

Opp til 60 personer kan overnatte her. 3 rom, hvert på ca 30m2, i 1. etasje og ett på 35m2 i 2. etasje. Stor foaje utenfor kjøkken. En stor sal på ca 100m2 i 1. etasje. I underetasjen er et stort rom på ca 100m2. Her er det også garderober og noen dusjer. Kjøkkenet er fullt utstyrt og med industri-oppvaskmaskin. Skjermet hage med terrasse.

Vi legger opp til at folk kjøper inn og tar med mat sjøl, så samles vi til felles måltider. Det er en gassgrill på verandaen, Kristensen/Vik Olsen tar med propanflaske.

Gi beskjed til Tom Kristensen (tomkri@ifi.uio.no eller mobil 9516 1107) om du ønsker å overnatte, så fyller vi opp huset så godt vi kan med folk fra Larvik OK! Si også fra om du trenger skyss opp, så kan vi fikse samkjøring opp søndag formiddag.

Følgende har pr. nå sagt fra at de overnatter:

  • Fam. Hjortland, 4 personer
  • Fam. Bø, 4 personer
  • Fam. Undstad, 4 personer
  • Fam. Kristensen/Vik Olsen, 4 personer
  • Ungdommer, 2 personer

Vel møtt på klubbtur!