Aktiviteter uke 21

Mandag var siste dag av Pinseløpet, det er ikke vårcup denne uka. Onsdag kan en få opp formen med intervalløp og torsdag er det klubbens treningsløp på Valby. I helga er det NM i sprint, publikumsløp og Hjalmarløpet i Skien.

Larvik OK deltok med mange løpere under Pinseløpet på Kongsberg, mye god løping og flere som hevda seg bra på resultatlistene. Mandag deltok vi med hele tre lag under ungdomsstafetten, en fin erfaring for rutinerte og mer urutinerte løpere. Flere stafetter kommer!

Været under Pinseløpet holdt seg bra utover kvelden lørdag, det blei dermed en hyggelig kveld for de mange fra klubben som overnatta på Menighetshuset i Kongsberg.

Onsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening med oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 22/5 klokka 18:00. Vi løper Myra-runda som er flat, fin og på stier, så her passer det greit med joggesko. Ta også gjerne med litt drikke til pausene.

Torsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Valby skole torsdag 23/5 klokka 18:00. Noe kortere lengde en vanlige treningsløp, du kan velge i alt fra nybegynnerløype, C-løype, ei kort og ei lang A-løype. Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer.

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Helga: NM sprint og Hjalmarløpet

NM sprint går i Skien på lørdag, der deltar Julie og Jørgen fra klubben. Det er også mulig å løpe et publikumsløp for dem som vil teste sprintløypene.

På søndag er det Hjalmarløpet i Skien, samtidig med norgescup mellomdistanse.

Påmeldingsfrist for publikumsløpet under NM sprint og Hjalmarløpet er mandag 20 mai klokka 23:59, meld dere på i Eventor.

Merk: Loppemarked er utsatt

Det blir ikke loppemarked på lørdag 25/5, det er utsatt til over sommeren.