Aktiviteter uke 22

Denne uka er det fullt program med vårcup tirsdag, intervalltrening onsdag og klubbens treningsløp på torsdag. Og til helga kan en som vanlig delta på løp om en har lyst og tid! Husk også å ta kurveøkta fra Rømminga, som ligger ute til 20. juni.

Helga som var blei NM sprint arrangert i Skien sentrum på lørdag og norgescup mellomdistanse i Gulsetmarka på søndag, her fikk Julie en god plassering i en tøff klasse. Ellers deltok flere av klubbens medlemmer under publikumsløpet lørdag og Hjalmarløpet søndag.

Tirsdag: Vårcupens syvende løp

Løp nummer syv i vårcupen arrangeres av Arnadal IL tirsdag 28/5. Løpet går fra Fossnes senter og er en sprint med løyper fra 2,5 km til 1,5 km. Start mellom klokka 17:30 og 19:00.

Påmelding i Eventor innen mandag 27/5 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet om nødvendig).

Onsdag: Intervalltrening

Det blir intervalltrening med oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 29/5 klokka 18:00. Denne gangen er det 300 meters flate intervaller. Joggesko passer greit og drikke kan være kjekt i pausene. Vel møtt for alle som ønsker å piffe opp formen fram mot sommeren!

Torsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp på torsdag 30/5 klokka 18:00 er i regi av familien Kierulf Dirdal og går på Guslandmarka-kartet. Start fra «vedplassen» på Gusland, østre parkering for Kystsiten med innkjøring fra Hummerbakken. Som vanlig kan en velge mellom ei nybegynnerløype, ei C-løype, ei kort og ei lang A-løype. Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer.

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Helga: Løp på Ammerud eller i Drangedal

Og som hver eneste helg i sesongen er det o-løp å velge mellom, denne helga arrangerer Lillomark OL Folkefest i Groruddalen med Gromsprinten på lørdag og Gromløpet på søndag. Samtidig har eliten sine løp med norgescup-løp for D/H17-20 og verdenscupløp.

Andre kan dra en annen retning og på nærløp i Drangedals skoger. Eventor er din venn! (Husk bare påmeldingsfristene, så slipper du etteranmeldingsgebyr. Frist for Gromsprinten og -løpet er allerede mandag 27/5 klokka 23:59)

Nårsomhelst: Kurveøkt

Påminnelse om at kurveøkta fra Rømminga fortsatt henger ute, mer informasjon her. Dette er nyttig for noen og envher! Kart får du ved å kontakte Per Olav.

Det kommer snart ei økt på vanlig kart syd i vestmarkaterrenget, mer informasjon kommer på websidene.