Aktiviteter uke 22

Sommeren har gjort sitt inntog, ut i skauen folkens! Tirsdag har klubben bomtesten, men det er også vårcup i Sande. Onsdag er det treningsløp fra Gjerstad/Hegdal. Torsdag er det Kr.Himmelfartsdag med Kjoseløpet, Eikerløpet og kretslagssamling i Bø for juniorene. I helga er det KM sprint og KM mellomdistanse. Tre faste økter ute du kan ta når du vil.

I helga var det flott vær og mye fin løping, både under sprint-NM og på Hedrumløpet. Seniordamene kasta seg til og med på Bøkeskogstafetten etter Hedrumløpet.


Husk:

      • Påmelding til overnatting i pinsen på Kongsberg, og om du blir med på stafett (dere under 16 år)
      • Påmelding til overnatting under O-festivalen på Norefjell

Gi beskjed! Mer informasjon finner du her.


Tirsdag: Bomtesten

Test av løpeform fra klubbhuset på Tanum tirsdag 27. mai klokka 18:00, bomtesten fra Tanumsaga til Salsås. Vi nedprioriterer vårcup i Sande, siden denne testen er en viktig måling av utviklinga i fysisk form.

Tirsdag: Vestfold vårcup #8

For dem som ikke ønsker å ta bomtesten, så går det åttende løpet i vårcupen i Sande sportsklubbs regi tirsdag 27. mai. Oppmøte på skiarenaen på Vestskogen, merka fra jernbanen i Sande sentrum. Fri start mellom 17:30-19:00. Husk å melde deg på i Eventor innen mandag kveld.

Innbydelsen til vårcupen med oversikt over alle løpa finner du her.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløp fra Gjerstad/Hegdal onsdag 28. mai klokka 18:00, merka fra Fv 303 ved Grønneberg. Husk brikke! Tilbud om 4 løyper (A-lang, A-kort, C og N). Vel møtt!

Se mer informasjon og oversikt over treningsløpa her.

Torsdag: Kjoseløpet – terrengløp

Kjose IL arrangerer Kjoseløpet fra Omsland torsdag 29. mai med start klokka 15:00. Informasjon om løpet og påmeldingsskjema finner du her. Dette er et terrengløp, der en kan løpe uten kart og kompass – sånn for å måle løpeformen mot skiløpere, friidrettsfolk, o-løpere og så videre på Kr. Himmelfartsdagen.

Torsdag: Kretslagssamling for juniorene

Kretslaget i Telemark og Vestfold har samling i Bø.

Torsdag: Eikerløpet

Eikerløpet går av stabelen på torsdag 29. mai, for dem som vil løpe med kart og kompass i passe avstand fra Larvik. Dette er et langdistanse løp. Første start klokka 11:00. Påmelding og informasjon finner du på Eventor.

Lørdag:KM-sprint i Revetal

Trollo arrangerer Trollosprinten med KM sprint for Vestfold og Telemark lørdag 31. mai. Frammøte på Revetal, merka fra nordre rundkjøring på Fv 35 i Revetal sentrum. Første ordinære start går klokka 13:00.

Felles oppmøte for LOK med avreise fra Rema på Skreppestad kl. 11:04!

Påmelding i Eventor innen kvelden tirsdag 27. mai, etteranmelding mulig innen torsdag kveld.

Søndag: KM-mellom ved Bakkenteigen

OK Horten arrangerer KM mellomdistanse for Vestfold og Telemark søndag 1. juni. Frammøte på Høgskolen i Vestfold på Bakkenteigen, merka fra Fv 325 (mellom Horten og Tønsberg). Første ordinære start går klokka 11:00. Påmelding i Eventor innen kvelden tirsdag 27. mai.

Når som helst: Faste økter

Øktene fra klubbhuset og i Vestmarka syd ligger fortsatt ute, men ei ny kurveøkt er lagt ut fra Ingeri:

  • “Utfordringen Ingeri”. Denne økten er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økten er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypen. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen. Merk at denne økten fra Ingeri settes opp som fellestrening 5/6.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1.7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Vestmarka syd – “inni ringen” fra Brattlibakken. 23 poster merka med småskjermer fordelt på 3 sløyfer.

Det ligger kart til øktene på klubbhuset.