Flott innsats i sprint-NM!

NM sprint og sprintstafett gikk av stabelen i Trondheim helga som var. Larvik OKs løpere gjorde en flott innsats! Runa havna på pallen med en tredje plass i D19-20. Julie tok hjem en tolvte plass i D17-18. På søndag gjorde Runa, Jørn, Anders og Julie en durabelig innsats på LOK-laget.

RunaSprintNM2014 Runa Fremstad er nå tilbake i god form etter å ha slitt i flere år. Under finaleløpet i NM-sprint hentet hun inn toppgiret fra langstrekket og inn, etter en litt trøblete start på løpet. NM-sprint var det første uttaksløpet til årets junior-VM i Bulgaria (JWOC), og Runa har nå for alvor meldt seg på i kampen om deltakelse. De neste uttaksløpene er på Kongsberg i pinsen.

Julie Hjortland leverte et optimalt løp i finalen og løp inn til en sterk 12. plass i D17-18. Hun nærmer seg stadig de beste også på sprintdistansen. Det blir spennende å følge også Julie i uttaksløpene på Kongsberg. JulieSprintNM2014

I søndagens NM-sprintstafett måtte jo bare Larvik OK stille et lag, siden vi arrangerte prøve-NM sist høst i denne øvelsen. AndersSprintNM2014

Runa sørget for en pangstart ved å veksle som nummer 6. Jørn Sundby og Anders B. Kristoffersen kjempet alt de kunne mot landets beste seniorer, men måtte se seg forbiløpt av mange lag. Laget var nå nr. 31 etter 3 etapper. Julie fikk oppgaven med å avslutte og løp laget opp tre plasser til 28. plass i mål. Dette var en nærmest optimal plassering for klubbens lag av totalt 58 startende lag.

Så nå er det bare å glede seg til vi skal arrangere vår egen sprintstafett igjen til høsten.

Arrangementet ‘Sprint-NM 2014’ har egne websider med resultater, bilder og all den informasjon du kan tenke deg.

Her finner du Østlands-Postens artikkel fra sprint-NM, der både Runa og Julie kommer til orde.