Aktiviteter uke 22

Pinsa er over og den blei både morsom og utfordrende for opptil flere av oss, på Heistadmoen og uti skauen på Løten! På onsdag er det klubbmesterskap sprint på Agnes, med sosialt etterpå. Torsdag blir det o-teknisk trening på Rødberg. I helga er det NM-sprint og -sprintstafett i Tønsberg, med tilhørende publikumsløp. Bli med! Faste økter og tur-o henger også ute om en kjeder seg.

Denne uka er det ikke løp i Vestfold vårcup, sikkert fordi løperne skal komme seg etter potensielt slitsom pinseløping på Kongsberg og på Hedmarken. Men uka har nok av snadder ellers!

Onsdag: Klubbmesterskap sprint

Onsdag 27. mai er treningsløpet vårt klubbmesterskap sprint. Møt opp på Agnes klokka 18:00, parkering foregår i Sjøparken. Vi merker fra fv. 301 nord for Stavern.

Familien Bjørningstad Kristoffersen arrangerer fra egen hage midt i terrenget. Ingen forhåndspåmelding.

  • Før start kommer Karina med draktene, om du trenger nytt LOK-tøy.
  • Det blir 10-kamp for klubbens yngre løpere.
  • Grilling etterpå for alle sammen (klubben holder grillmaten).

Melding fra løypelegger:
På sprinten i morgen anbefales det å løpe med terrengjoggesko. Det blir nesten bare skog på de 2 lengste løypene det vil si A-lang og A-kort(C). N er bare på hardt underlag.

  • A-lang er 2,4km og 20 poster
  • A-kort(C) er 1,9 og 13 poster
  • N er 0,9km og 8 poster

Vel møtt! Detter er jo finfin opplading til sprintmoro i Tønsberg til helga.

Torsdag: O-teknisk trening

Torsdag 28. mai blir det treninga klokka 18:00 ved Rødberg. Vi merker fra krysset Gamle Stavernsvei/Rødbergsvingen.

Ny fast økt er klar med 16 småskjermer fordelt på 2,5 km. Fritt valg om man løper kurve-o eller på vanlig kart (1:5000). Husk A4-plast om du har, så sparer klubben de pengene. Velkommen!

Lørdag: NM-sprint og publikumsløp

I år trenger vi ikke dra lengre enn til TØnsberg for å oppleve NM-sprint. Møt opp på Tønsberg torv lørdag 30. mai for å heie på våre egne løpere, etter kvalifiseringsrunda er det mulig å løpe publikumsløpet «Skjærgårdssprinten».

  • 10:00 Kvalifisering
  • 12:00 Skjærgårdssprinten
  • 15:00 Finaler

Bli med på moroa!

Søndag: NM-sprintstafett og publikumsløp

NM-sprintstafett går fra Byskogen skole i Tønsberg søndag 31. mai. Her kan en også delta i publikumsløp i form av stafett eller individuelt etter at NM er unnagjort.