Suksess for Sport8-sprintstafett på Valby

?
Serine Dirdal og Iril Ringheim i D11-12 (1.etappe)

Tirsdag kveld arrangerte klubben vår årlige sprintstafett med hele 74 lag på startstreken. De 2 første etappene gikk i den flotte Guriskauen. Her ble det artige utfordringer og 3 gaflede poster underveis på etappene. De 2 siste etappene foregikk nord for Valby skole med hovedvekt på boligområdene på Valby. Her var det stadig åpninger for ulike veivalg til postene.

Stafetten har lav terskel og mange klubber mobiliserte stor med mange lag på start. Størst var POL med 20 lag, mens LOK selv faktisk stilte 13 lag i ulike klasser. Det var mange nye stafettløpere på startstreken, og vi håper dere fikk en god opplevelse. Spesielt stor spenning var det for alle løperne i D11-12 og H11-12 som startet først.

?
Starten i D13-16 og H13-16.

Hovedklassene ble vunnet av Tønsberg i H17 og Larvik i D17. Mens et kombinasjonslag Hauken/Lardal var raskest i H13-16, var det Porsgrunn som vant D13-16.

?
Starten i D17 og H17.

I D11-12 og H11-12 var det stor glede i den 2 km lange løypen, og Porsgrunn ble til slutt raskest i begge klassene.

Klubben hadde for øvrig hele 7 lag til sammen i de yngste klassene.

H40 ble også vunnet av Porsgrunn, mens Sandefjord tok seg av D40. H60 ble det nok en seier til Porsgrunn, mens et kombinasjonslag fra Kjose/Arnadal var eneste fullførende lag i D60.

?
Arena Valby skole

Valby er et godt egnet område for sprintorientering med et skjermet miljø for trafikk. Og arenaen rundt skolen åpner for god oversikt og korte avstander.

Vi har vedlagt noen bilder fra stafetten. Her følger også en link til reportasjen på orientering.no

Vel møtt til sprintstafett også neste år!