Aktiviteter uke 23

Denne uka starter med vårcup i Sande på tirsdag og treningsløp i Vittersø-terrenget på onsdag. Skeidimila på torsdag anbefales for Jukola-farerne (og alle andre for den del). Søndag drar vi igjen til Bamble for å kjempe om KM-medaljer i sprint. Faste økter og tur-o henger også ute om en kjeder seg.

Lagoppstillinga til våre to lag i NM-sprintstafett, Tønsberg 2015.
Lagoppstillinga til våre to lag i NM-sprintstafett, Tønsberg 2015.

Denne uka har stått i «sprintens tegn» med både klubbmesterskap sprint og ikke minst NM-sprint og -sprintstafett i Tønsberg denne helga. Mye bra løping fra våre folk! Til fredag er det KM-sprint, så det blir ikke kun skaugamping denne uka heller.

Tirsdag: Vestfold vårcup #6

Sande sportsklubb arrangerer det sjette løpet i cupen tirsdag 2. juni fra Lersbrygga idrettsannlegg. Veien merkes fra YX-stasjonen på gamle E18. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00. Kort mellomdistanse.

Onsdag: Treningsløp

Møt opp på travbanen i Tjølling onsdag 3. juni, det vil henge en o-skjerm og dingle der du skal ta av fra fv. 303. Tobias har lagt løyper som går både i og utafor myr, for å si det sånn. Løyper som vanlig, nemlig N-løype (1,7km), C-løype (2,3km), A-kort (3,4km) og A-lang (4,8km). Start klokka 18:00. Arrangør er fam. Vik Olsen/Kristensen. Vel møtt!

Torsdag: Skeidimila

Vi anbefaler at Jukolalaget stiller til start i Skeidimila torsdag 4. juni som oppladning til Jukola som nærmer seg, men løpet blir selvsagt morO for resten av medlemmene i klubben også! Arena ved Grasmyr, merka fra fv. 352. Man kan velge mellom 5 km og 10 km – fellesstart.

Felles avreise fra Spar på Farriseidet klokka 17:00.

Søndag: KM-sprint

Skeidi arrangerer KM-sprint søndag 7. juni fra Langesund barneskole på Nustad. Følg RV 352 fra Stathelle mot Langesund, merka fra innkjøringa til Langesund. Her er det laget et nytt sprintkart av Helge Gisholt. Første start er klokka 12:00.

Bli med for å kjempe om KM-medaljer!

Felles avreise fra Spar på Farriseidet klokka 10:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute og det er bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget.