Aktiviteter uke 24

Det var mye bra løping på KM sprint i Langesund søndag og klubben fikk et godt knippe medaljer med hjem. Denne uka er det vårcup på Marum tirsdag og treningsløp med fellesstart ved Oterøya onsdag. Fredag drar Jukola-farerne avgårde grytidlig med buss. Lørdag og søndag går Midtsommerløpene i Stokke av stabelen. Faste økter og tur-o henger også ute om en kjeder seg.

Tirsdag: Vestfold vårcup #7

Vestfold-o-krets-logo Sandefjord OK arrangerer det sjette og nest siste løpet i cupen tirsdag 9. juni fra Store Bergan skole. Mellomdistanse på Marum-kartet. Det er merka fra fv. 303 nærmere Sandefjord, men fra Larvik kan en typisk velge Syrristveien. Valgfri starttid mellom 17:30 og 19:00.

Onsdag: Treningsløp

Treningsløp onsdag 10. juni med frivillig fellesstart fra plenen ved brua ut på Oterøya. Vi merker fra rundkjøring på Gloppebrua. Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Fellesstarten går cirka 18:15. Arrangører er Ole Petter, Helle og Julie. Vel møtt, fellesstart er morO!

Fredag til mandag: Jukola

Klubben stiller med herrelag i årets rekordstore Jukola, der 18104 løpere var påmeldt ved påmeldingsfristens utløp. Avreise med buss er fredag 12. juni klokka 05:45 fra vestre pendlerparkering på Bommestad.

Arena på Jukola er i Louna utenfor Åbo i Finland. Fellesstart lørdag kveld klokka 22:00 (norsk tid). Følg med på nettsendingen som Jørn Sundby kommenterer (på engelsk).

Lørdag og søndag: Midtsommerløpene

Stokke IL arrangerer tradisjonen tro Midtsommerløpene, i år lørdag 13. og søndag 14. juni. Samtidig går Camp Stokke av stabelen for ungdommen, men i år har ikke klubben påmeldte der.

Sprinten lørdag går på Hogsnes-kartet (nytt i år), mens mellomdistansen søndag går på Vear-kartet. Det er merka til til arena fra rundkjøringa ved Jarlsberg travbane (fv. 300) begge dager.

Alle dager: Faste økter

Klubben har flere økter hengende ute og det er bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget.