Aktiviteter uke 24

Sommeren står for døra med O-festivalen, klubbtur til Sørlandsgaloppen og andre løp både her og der, men vi har likevel fullt program denne uka. Tirsdag går vårens siste cupløp i Tønsberg, onsdag samles vi for det siste treningsløpet før sommeren fra Eikedalen turisthytte, der vi tar et kort medlemsmøte etterpå med aktuell informasjon og torsdag kan du teste løpeformen med 3000 meter-test på Lovisenlund. I helga er det Camp Stokke og Midtsommerløpene i Stokkeland. Ellers henger det flere faste økter ute, et utall tur-o-poster og hele 100 stolper i Larvik og Stavern!

Tirsdag: Vestfold vårcup #8

OTO står for vårens siste cupløp tirsdag 12. juni. Dette er en mellomdistanse på Lasken-kartet i Tønsberg. Arena på Ringshaug ungdomsskole i Tønsberg. Veien er merka fra rundkjøringa rv. 311 Åsgårstrandveien ved Maxbo på Ilebrekke øst for Tønsberg.

Som vanlig fristart mellom 17:30 – 19:00. Bli med!

Onsdag: Treningsløp og medlemsmøte

Det siste treningsløpet før sommeren tar over går fra Eikedalen (hytta til turistforeningen). Møt opp klokka 18:00 onsdag 13. juni. Det er merka fra rv. 30 ved Pauler (gamle E-18 vest for Larvik).

Etter treningsløpet blir det et medlemsmøte der vi bl.a. informerer om framdriften i O-festivalen 2019 og andre aktuelle klubbsaker.

Det er Karina og Ida Vår som står for opplegget. Som vanlig kan en velge mellom løypene A (4-5km), B (3km), C og N-løype. Tema for dagen: Vanlig + kurve.

Torsdag: Tretusenmetertest

Vi arrangerer en åpen 3000 meter-test torsdag 14. juni på banen på Lovisenlund i samarbeid med Larvik ski og kanskje Nanset ski. Kretslaget blir også invitert, så her blir det nok et bra felt der alle får noen rundt seg.

Oppmøte kl. 17:00 inne på banen. Merk tiden – vi har et kort vindu på banen!

Vi starter med å varme opp i Bøkeskogen mellom 17:00 – 17:15. Dersom du trenger mer oppvarming, må du bare starte tidligere på egen hånd.

Klokka 17:20 starter testen. Og vi løper i bane 1+2 etter avtale med Larvik Turn riidrett. Vi må være ferdig ca. 17:50, da det starter fotball kl. 18:00 inne på banen.

Fredag – lørdag: Midtsommerløpene og Camp Stokke

Stokke IL arrangerer både Midtsommerløpene med sprint fra Bokemoa skole lørdag og mellomdistanse på Borgeskogen søndag. Camp Stokke for ungdommen foregår fra fredag til og med søndag, da er de nevnte løpa inkludert, samt en sprinttrening på fredag og mye sosialt og moro innemellom det hele.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?