Aktiviteter uke 25

Slitne jukolafarere er nå vel hjemme og denne uka blir det opplading til den store O-festivalen med klubbtur og greier til helga. Tirsdag kan du pusse løpeformen med intervaller og onsdag står kurvelesing på timeplanen. Torsdag er det mulig å løpe ei sprintløype i Larvik sentrum, samtidig med det danske landslaget som er innom oss. Tur-o og faste økter ligger ute døgnet rundt!

Tirsdag: Intervaller

Vel møtt til intervalltrening, still ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 21. juni klokka 18:00. Vi løper «strykejernet», som er tilnærmet flat. Velg joggesko. Denne økta blir viktig som oppladning til O-festivalen til helgen.

Onsdag: O-teknisk trening

På onsdag 22. juni klokka 18:00 løper vi ei ny fast kurveøkt som Tobias har laget fra Bjørndalen. Økten henger ellers ute i hele sommer.

Denne uka tar vi den altså som fellestrening: Om du trenger litt hjelp med kurvetrening, er dette økten for deg. Du kan få med deg en trener til å hjelpe deg litt.

Sprinttrening

Torsdag 23. juni klokka 17:30, på selveste sankthansaften, får vi besøk av Danmarks elitelandslag. De skal løpe en sprint i Larvik by som relevant økt for VM i Strømstad. Vil du løpe økten, ta kontakt med Jørn Sundby (mobil 9161 0559) som da trykker opp nok kart. Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen.

Helga: O-festivalen med klubbtur

O-festivalen starter med sprint fra Sarpsborg torg fredag ettermiddag, deretter er det arena på Rudskogen motorsenter i Rakkestad med langdistanse på lørdag og avsluttende mellomdistanse på søndag.

Vi har leid flere hytter på Bevø camping utafor Fredrikstad og det er igjen duka for klubbtur for ivrige LOKere!

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.