Aktiviteter uke 27

Klubben har o-teknisk trening fra klubbhuset på tirsdag og intervalltrening i Bøkeskogen på onsdag. Fra torsdag og ut uka er det Sørlandsgaloppen på Evje. De faste øktene kan tas når det passer.

Barn og voksne fra klubben har hatt flotte dager på Norefjell under O-festivalen. Mye bra løping og iherdig innsats i både distanse og ikke minst høydemeter fra alle mann. Klubbturen med overnatting i felles leilighet var også sosial, sammensveisende og hyggelig! Vil gjentas.

NB! Fjelløpet på Vinje og Sommerløp i Øyfjell helga 11. -. 13. juli kan være noe å tenke på, i alle fall er påmeldingsfristen 7. juli.

Tirsdag: O-teknisk trening

Oppmøte på klubbhuset tirsdag 1. juli klokka 18:00. Vi løper økten fra klubbhuset som heter «Inn eller ut». Noen har løpt den, andre ikke.

Vi tar den som fellesøkt og se an hvem som kommer i forhold til om vi løper den inn i skogen og rolig langtur tilbake. Eller om vi løper langtur til start inne i skogen og løypen tilbake til klubbhuset. Det er kuttemuligheter. Vel møtt!

Onsdag: Intervaller

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 2. juli klokka 18:30. Vi løper myra-runden. Vel møtt til intervalltrening. Ta gjerne med litt drikke. Velg joggesko.

Laaaanghelga: Sørlandsgaloppen

Sørlandsgaloppen starter med sprint i Evje sentrum torsdag kveld og mellom-/langdistansene på Evjemoen. All informasjon finner du på websida her.

Og om du angrer deg og vil bli med på impuls er det mulig å etteranmelde seg – pr. epost – innen klokka 21:00 dagen før løpet.

Når som helst: Faste økter

  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de to andre øktene ligger på klubbhuset.