Aktiviteter uke 28

Klubben har o-teknisk trening på Vindfjell tirsdag, glimrende for ungdommen som skal løpe hoveløpet i Verdal og nyttig for alle oss andre. Intervalltrening i Bøkeskogen på onsdag. Fjelløpet på Vinje med Sommarløp i Øyfjell på veien opp i helga. De faste øktene kan tas når det passer.

Sørlandsgaloppen med sprint ved Evje sentrum og tre løp i området på Evjemoen gikk av stabelen i helga. Været holdt seg heldigvis bedre enn meldt tidligere i uka og klubbens medlemmer hadde fine/strevsomme/frustrerende løp – alt ettersom, men morO var det. Neste års galopp går i Rauland som publikumsløp til JWOC 2015, dermed passer det fint å trene i terrenget allerede til helga!

Tirsdag: O-teknisk på Vindfjell

Det er felles avreise tirsdag 8. juli fra Bommestad kl. 17:00 for LOK (vestre pendlerparkering v/RV40). Start økten kl. 18:00. Vi inviterer også andre klubber til denne økten!

Økten er 5,6 km med 17 poster og har gode kuttemuligheter. Dette er et flott terreng med åpen granskog og spesielt egnet til kompasskurs. En genial økt for å forberede seg til HLY-langdistansen i Trønderland.

Økta er på Vindfjell med start 2 km fra bommen på veien til Viddaseter. Arena er ved den bratte bakken i svingen før krysset ved Grønliveien.

Gi beskjed til PO (41300777) om du blir med, slik at vi får ordnet nok kart!

Onsdag: Intervaller

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 9. juli klokka 18:30. 8-ern står på planen denne gangen. Den er kupert på stier. Velg lette joggesko. Husk drikke!

Helga: Fjelløpet på Vinje

En håndfull LOK-ere er påmeldt og skal kose seg i fjellet med kart og kompass! Siste påmeldingsfrist for Fjelløpet på Vinje og Sommarløp i Øyfjell er mandag 7. juli på kvelden. Løpet i Øyfjell kan en ta på vei opp til Rauland, det er fri start på fredag mellom klokka 17 og 19.

Når som helst: Faste økter

Økta beskrevet for tirsdagens trening på Vindfjell blir liggende ute en god stund, i tilleg har vi følgend tilbud:

  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de to andre øktene ligger på klubbhuset.