Aktiviteter uke 30

Sommervarmen har tatt helt av, men vi kan ikke ligge å sløve i skyggen eller plaske i vannet hele dagen. Møt opp med kompass og godt humør til o-intervaller i Tjølling på onsdag. Vi starter vår spesielle bukkejakt! Ellers har vi en rekke faste økter ute og o-ringen går sin gang for dem som tok turen.

Bukkejakta

Birgit i mål på Tøffer'n. Tøffen 2013.
Birgit i mål på Tøffer’n. Tøffen 2013.

Vi sparker i gang vår helt spesielle bukkejakt nå på sommeren. Det har seg nemlig sånn at vi savner noen EKT-bukker: En 249-enhet som vanligvis brukes som mål og to 0-enheter.

alle klubbmedlemmer oppfordres på det sterkeste til å ta en titt baki bilen, i garasjen, i kjelleren, i putekassa eller på loftet for å se om de har EKT-enheter hjemme!

Onsdag: O-intervaller i Tjølling

Oppmøte onsdag 23. juli klokka 18:30 ved Liasletta, Bueskytterbanen ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke.

Denne gangen er det o-intervaller (5 stk). Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.

Økten er forøvrig et fast økt som kan løpes når det passer deg. Kart legges på klubbhuset i storsalen.

Når som helst: Faste økter

I tillegg til o-intervalløkta i Tjølling som har felles opplegg på onsdag, ligger disse øktene ute:

  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • Vindfjell – 5,6 km med 17 poster og har gode kuttemuligheter. Dette er et flott terreng med åpen granskog og spesielt egnet til kompasskurs. En genial økt for å forberede seg til HLY-langdistansen i Trønderland. PM med beskrivelse av økta og veien fram finner du her.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.