Aktiviteter uke 29

Sommeren er her for fullt, men Larvik OK hviler ikke. O-teknisk økt på Rakke tirsdag og intervalltrening i terreng på Bordbergåsen onsdag. O-ringen starter onsdag denne uka, der blir det full fart for dem som tar turen over grensa. Faste økter ute for dem som blir hjemme.

Sommarløpet på Øyfjell og Fjelløpet i Vinje hadde en håndfull løpere fra klubben, som fikk oppleve fine og til tidere strevsomme løyper i flott terreng! Dette blir tyder bra for Sørlandsgaloppens femtiårsjubileum neste år og ikke minst JWOC som går samtidig.

Tirsdag: O-teknisk på Rakke

O-teknisk trening tirsdag 15. juli klokka 18:00, oppmøte på parkeringen vi benyttet på sommeravslutningen. Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man en lang økt, løper man til start 20min. Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.

Onsdag: Intervaller

Oppmøte onsdag 16. juli klokka 18:30, vi løper intervaller på Bordbergåsen. Velg terrengsko/o-sko i dag. Husk drikke!

Når som helst: Faste økter

I tillegg til økta på Rakke som har felles opplegg på tirsdag, ligger disse øktene ute:

  • Vindfjell – 5,6 km med 17 poster og har gode kuttemuligheter. Dette er et flott terreng med åpen granskog og spesielt egnet til kompasskurs. En genial økt for å forberede seg til HLY-langdistansen i Trønderland. PM med beskrivelse av økta og veien fram finner du her.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.