Aktiviteter uke 31

Uka starter friskt med sprintløp på Valby som oppkjøring mot Hovedløpet, men åpen for alle. Tirsdag blir det intervaller i Bøkeskauen og på torsdag langkjøring med innlagte dukkerter underveis. Bli med!

Hovedløpet 2013 går i Sandefjord og starter på fredag 2. august. Fra Larvik OK deltar denne gangen Jens Didrik og Tobias, som har et tett trenings- og konkurranseprogram – og ikke minst sosialt opplegg – fram til avslutning med kretsstafetten på onsdag 7. august.

Mandag: Åpen MOT.TV sprint

Sprint på Valby mandag 29. juli. Denne er spesielt viktig for hoveløpsdeltagerne, som her får ei relevant økt som oppkjøring til Hovedløpet.

Fristart mellom 18 og 19. Etteranmelding mulig så lenge det finnes kart. Ikke mulig å etteranmelde seg, da det ikke er ledige kart! Mer informasjon finner du her.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 30. juli klokka 18:00. Vi løper «Myra-intervaller». Husk drikke. Velg joggesko!

Torsdag: Badelangkjøring

Møt opp på klubbhuset torsdag 1. august klokka 18:30. Vi løper Per Olavs «badelangtur» med dukkert i Ulfsbakk for å kjøle oss ned underveis, godt mulig det blir en dukkert i Langevann også før løpeturen peiles tilbake mot klubbhuset.

Når som helst: Fire økter ute

Hva passer vel bedre enn å benytte sjansen til å få på seg o-skoa i sommer- og ferietida? Klubben har fire økter liggende ute, mer informasjon om øktene finner du her.