Fire økter ute

Klubben har fire økter ute over sommeren, i ulikt terreng og med ulikt fokus. Så om sommerferien blir for lang og badestranda for kjedelig, på med o-skoa og fram med kompasset!

 • HLY-trening på Gjerstad
  Tatt inn.Fin treningsøkt i sval og deilig skog med store innslag av bøk. Mer informasjon her. Henger ute til 10. august 2013.

  Økta er laget med tanke på terrengets nærhet til Hovedløpet 2013, men passer selvsagt også godt til andre som har kløe i kompassfingeren.

 • Kurveøkt fra Rømminga i Vestmarka
  Kurveøkt med utgangspunkt fra Rømminga. Denne økta finnes også med vanlig kart, se under. Mer informasjon her. Henger ute til 1. august 2013.

  En kurveøkt er krevende. Ta deg god tid og lær av det du ser i terrenget. En slik trening gir et svært godt grunnlag for stabil løping på senere o-løp.

 • Kurveøkt fra Rømminga i Vestmarka på vanlig kart
  Samme løype som Kurveøkta med utgangspunkt fra Rømminga. Mer informasjon her. Henger ute til 1. august 2013.

  Denne kan du ha på lur hvis du ikke føler deg 100% komfortabel med å bare ha et kurvekart i handa, eller du kan ta den som en vanlig økt hvis du synes dette passer bedre.

 • Sommerøkt 2013 på Snørsvall
  Nordre delen av Askeskogen er en typisk kystskog. Mer informasjon her. Henger ute til 10. august 2013.

  En del småkratt, men også flotte partier med furuskog. På åsene er det fint å løpe. Ellers er terrenget småkuppert og et artig terreng for en o-løper.

 • Treningsøkt fra Gopledal
  Treningsøkt med utgangspunkt fra skiarenaen i Gopledal (hoppbakkene). Mer informasjon her. Henger ute til 15. august 2013.

  Økta utnytter de fine områdene som ikke er hogd, men du må regne med å passere noen slike. Mye god kurvetrening med støtte fra andre elementer. Målposten er ved «Eika» – fin badeplass etter en tur i skogen før du rusler tilbake til utgangspunktet.

Kart finnes i vår nettbutikk.

For klubbens medlemmer henger et antall kart for øktene på klubbhuset. Kontakt eventuelt Per Olav (41 300 777) om det er tomt for kart.

God fornøyelse!